Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlando Parets C.F REAL UNITED
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Kambuania probeert naar een medespeler te passen. Pitso is nu in balbezit. Kambuania is nu in balbezit. Kambuania draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Maphike geeft de bal voor. Pitso is nu in balbezit. Kambuania is nu in balbezit. Kambuania schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Kambuania de bal. Kukame bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukame passt de bal in één keer door. Barlett is nu in balbezit. Barlett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Parets - C.F REAL UNITED 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlando Parets 44%, C.F REAL UNITED 56%.
Orlando Parets - C.F REAL UNITED 0:1

47e minuut.
Booysen speelt de bal door. Tovey probeert naar een medespeler te passen. Pitso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitso haalt uit met een fantastische trap. Ngake probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orlando Parets - C.F REAL UNITED 1:1

60e minuut.
Moyo passt de bal zonder na te denken. Myeni rent richting de bal. Myeni geeft een lange en hoge pass. Pitso is nu in balbezit. Pitso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Barlett rent richting de bal. Barlett draait met de bal, schiet en ... Stober bereikt de bal nog maar net als eerste. Stober haalt uit met een fantastische trap. Heaton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Maphike geeft een hoge lob. Arries kopt de bal weg. Pitso rent richting de bal. Pitso haalt uit met een fantastische trap. Ngake maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Parets - C.F REAL UNITED 2:1

82e minuut.
Pitso passt de bal in één keer door. Jacobs rent richting de bal. Stober rent richting de bal. Stober schiet op doel. Jacobs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Tovey speelt de bal door. Moyo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tovey. Moyo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Moyo kan niet meer verder spelen. Matjila komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlando Parets 39%, C.F REAL UNITED 61%.
Orlando Parets - C.F REAL UNITED 2:1