Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:06
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: MGB fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2729
MGB fc Orlando Parets
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


15e minuut.
August rent richting de bal. Kambuania onderschept slim de pass. Kambuania probeert naar een medespeler te passen. Pitso is nu in balbezit. Pitso schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Matjila onderschept slim de pass. Matjila geeft een lange en hoge pass. Fortune rent richting de bal. Pitso onderschept slim de pass. Pitso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
August met de inworp. Delport bereikt de bal nog maar net als eerste. Delport passt de bal met de wreef. Khambule bereikt de bal nog maar net als eerste. Khambule haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Delport, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delport speelt de bal door. Moshoeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khambule rent richting de bal. Khambule haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MGB fc - Orlando Parets 1:0

39e minuut.
Fortune geeft een lange en hoge pass. Howes rent richting de bal. Met opzet legt Delport zijn tegenspeler op de grond. Delport krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Delport met een snelle inworp. Khambule is nu in balbezit. Booysen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khambule is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khambule kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MGB fc - Orlando Parets 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGB fc 57%, Orlando Parets 43%.
MGB fc - Orlando Parets 2:0

57e minuut.
August is nu in balbezit. Pitso verovert de bal door een tackle van achteren. Pitso met een sublieme pass. Klungelig pakt Kambuania de bal. Kambuania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MGB fc - Orlando Parets 2:1

63e minuut.
Myeni is nu in balbezit. Khambule bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphike maakt een afschuwelijke overtreding. Khambule raakt geblesseerd tijdens het duel. Khambule wilt de vrije trap nemen. Heaton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGB fc 39%, Orlando Parets 61%.
MGB fc - Orlando Parets 2:1