Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shire fc Mashaba
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Stuart is nu in balbezit. Mzizi rent richting de bal. Stuart rent richting de bal. Stuart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shire fc - Mashaba 0:1

9e minuut.
Felix met een sublieme pass. Shonhayi is nu in balbezit. Shonhayi speelt de bal door. Modabi rent richting de bal. Modabi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shire fc - Mashaba 1:1

12e minuut.
Klungelig pakt Coyle de bal. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyle is nu in balbezit. Stuart verovert de bal door een tackle van achteren. Stuart geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Felix geeft een lange en hoge pass. Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendricks geeft de bal voor. Mzizi rent richting de bal. Mzizi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Coyle geeft een hoge lob. Mzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzizi passt de bal in één keer door. Stuart rent richting de bal. Stuart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lushozi met een snelle inworp. Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Nteo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hendricks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hendricks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shire fc - Mashaba 1:2

41e minuut.
Shonhayi geeft een hoge lob. Matidze heeft problemen om de bal te vangen. Matidze geeft de bal voor. Lottering probeert de bal met de borst te controleren. Lottering geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shire fc 57%, Mashaba 43%.
Shire fc - Mashaba 1:2

46e minuut.
Daar is Mzizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mzizi passt de bal zonder na te denken. Okpara probeert de bal met de borst te controleren. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Matidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nteo verovert de bal door een tackle van achteren. Nteo geeft een lange en hoge pass. Grant is nu in balbezit. Grant geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Lottering probeert de bal met de borst te controleren. Masenia rent richting de bal. Masenia geeft de bal voor. Chansa heeft problemen om de bal te vangen. Chansa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lottering is nu in balbezit. Inworp. Masenia met de inworp. Felix is nu in balbezit. Felix geeft een hoge lob. Vilakazi bokst de bal weg.

82e minuut.
Felix rent richting de bal. Chansa verovert de bal door een tackle van achteren. Chansa speelt de bal door. Mzizi is nu in balbezit. Mzizi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vilakazi met een harde bal richting middenveld. Mzizi kopt de bal weg. Coyle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stuart rent richting de bal. Stuart haalt uit met een fantastische trap. Motale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shire fc 53%, Mashaba 47%.
Shire fc - Mashaba 1:2