Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapitsi Young Stars Carrick fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


26e minuut.
Shale is nu in balbezit. Shale geeft een hoge lob. Letsholonyane heeft problemen om de bal te vangen. Ramatsepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramatsepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapitsi Young Stars - Carrick fc 1:0

38e minuut.
Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Letsholonyane is nu in balbezit. Murape is nu in balbezit. Ramatsepe onderschept slim de pass. Ramatsepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapitsi Young Stars - Carrick fc 2:0

44e minuut.
Tokpah rent richting de bal. Letsholonyane verovert de bal door een tackle van achteren. Letsholonyane passt de bal zonder na te denken. Ramatsepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramatsepe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapitsi Young Stars 37%, Carrick fc 63%.
Rapitsi Young Stars - Carrick fc 2:0

59e minuut.
Batchelor kopt de bal weg. Sixaba is nu in balbezit. Marumo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marumo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ramatsepe heeft problemen om de bal te vangen. Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramatsepe is nu in balbezit. Ramatsepe draait met de bal, schiet en ... Tavlibudine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapitsi Young Stars - Carrick fc 3:0

85e minuut.
Meje passt de bal zonder na te denken. Mngomeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mngomeni met een sublieme pass. Ramatsepe rent richting de bal. Ramatsepe haalt uit met een fantastische trap. Tavlibudine bokst de bal weg. Ramatsepe is nu in balbezit. Ramatsepe schiet op doel. Tavlibudine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapitsi Young Stars 40%, Carrick fc 60%.
Rapitsi Young Stars - Carrick fc 3:0