Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:02
  • Competitiewedstrijd: III Lyga.01
  • Stadion: Vienybe Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1180
Vienybe ABC Street
kruopa2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Kasperavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizelevičius onderschept slim de pass. Kizelevičius passt de bal in één keer door. Dinkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kizelevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizelevičius geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drabišius de bal. Kasperavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperavičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienybe 37%, ABC Street 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vienybe - ABC Street 0:0

46e minuut.
Bogušauskas met een sublieme pass. Sutnikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutnikas geeft een lange en hoge pass. Dinkevičius is nu in balbezit. Dinkevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - ABC Street 1:0

48e minuut.
Tintavičius is nu in balbezit. Tintavičius geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jusupovas de bal. Kasperavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperavičius haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Mainonis kan de bal niet met de borst controleren. Mainonis passt de bal in één keer door. Norkinas rent richting de bal. Norkinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vienybe - ABC Street 1:1

60e minuut.
Jasinskis met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Užupis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drabišius geeft een lange en hoge pass. Pukšnys geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Užupis met een snelle inworp. Drabišius bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabišius passt de bal met de wreef. Dinkevičius rent richting de bal. Dinkevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - ABC Street 2:1

76e minuut.
Kasperavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potiejūnas rent richting de bal. Potiejūnas passt de bal zonder na te denken. Dinkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkevičius draait met de bal, schiet en ... Kočanovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pukšnys neemt de hoekschop. Potiejūnas rent richting de bal. Jusupovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusupovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienybe - ABC Street 3:1

78e minuut.
Pukšnys passt de bal zonder na te denken. Drabišius is nu in balbezit. Drabišius geeft de bal voor. Spulys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potiejūnas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kočanovskis trapt de bal weg. Skutulas kopt de bal weg. Potiejūnas rent richting de bal. Potiejūnas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienybe 40%, ABC Street 60%.
Vienybe - ABC Street 3:1