Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vakarų Vėjai Olympik Zalgiris
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Chrasimovičius rent richting de bal. Šmidtas onderschept slim de pass. Šmidtas passt de bal in één keer door. Nagibinas rent richting de bal. Nagibinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Olympik Zalgiris 1:0

8e minuut.
Marília rent richting de bal. Marília geeft de bal voor. Daar is Jofis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagibinas rent richting de bal. Nagibinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zanevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanevas geeft een hoge lob. Jofis kopt de bal weg. Brantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brantas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakarų Vėjai 45%, Olympik Zalgiris 55%.
Vakarų Vėjai - Olympik Zalgiris 1:0

55e minuut.
Brantas onderschept slim de pass. Brantas geeft een hoge lob. Kontrimavičius kan de bal niet met de borst controleren. Dainaras onderschept slim de pass. Dainaras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vakarų Vėjai - Olympik Zalgiris 1:1

59e minuut.
Šmidtas verovert de bal door een tackle van achteren. Šmidtas met een sublieme pass. Marília rent richting de bal. Nagibinas onderschept slim de pass. Nagibinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Marília geeft de bal voor. Dainaras heeft problemen om de bal te vangen. Dainaras haalt uit met een fantastische trap. Belinskis is nu in balbezit. Belinskis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chrasimovičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Citovičius de bal. Dainaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Brantas rent richting de bal. Brantas geeft de bal voor. Nykontas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Marília geeft een hoge lob. Putis rent richting de bal. Putis passt de bal zonder na te denken. Dainaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Dainaras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zanevas geeft een hoge lob. Grinevas heeft problemen om de bal te vangen. Nagibinas is nu in balbezit. Nagibinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakarų Vėjai - Olympik Zalgiris 2:1

82e minuut.
Citovičius is nu in balbezit. Brantas verovert de bal door een tackle van achteren. Brantas probeert naar een medespeler te passen. Dainaras rent richting de bal. Dainaras draait met de bal, schiet en ... Nykontas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nykontas probeert naar een medespeler te passen. Marília bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília passt de bal met de wreef. Dainaras is nu in balbezit. Dainaras haalt uit met een fantastische trap. Nykontas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakarų Vėjai 59%, Olympik Zalgiris 41%.
Vakarų Vėjai - Olympik Zalgiris 2:1