Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beprotiški Bedančiai FC Kibiras
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Markevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Markevičius passt de bal in één keer door. Dukavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Komisaraitis is nu in balbezit. Komisaraitis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Markevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Markevičius passt de bal zonder na te denken. Dukavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukavičius schiet op doel. Miodišauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Kibiras 0:1

6e minuut.
Komisaraitis speelt de bal door. Daar is Dukavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virbauskis probeert naar een medespeler te passen. Baltasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltasevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Žilinas passt de bal zonder na te denken. Jeciunskas is nu in balbezit. Jeciunskas probeert naar een medespeler te passen. Baltasevičius is nu in balbezit. Baltasevičius schiet op doel. De bal raakt de paal. Levokas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Virbauskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komisaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Komisaraitis met een sublieme pass. Čečenikovas rent richting de bal. Čečenikovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Markevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Markevičius speelt de bal door. Komisaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukavičius schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ciganas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kazikaitis de bal. Dukavičius rent richting de bal. Dukavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beprotiški Bedančiai - FC Kibiras 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beprotiški Bedančiai 56%, FC Kibiras 44%.
Beprotiški Bedančiai - FC Kibiras 0:2

50e minuut.
Žilinas rent richting de bal. Lideikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lideikis geeft een hoge lob. Dukavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukavičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Miodišauskas trapt de bal weg van het doel. Dolgovas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čečenikovas. Čečenikovas krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Komisaraitis geeft de bal voor. Dolgovas heeft problemen om de bal te vangen. Dolgovas geeft een hoge lob. Baltasevičius rent richting de bal. Baltasevičius schiet op doel. Levokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Degtiariovas rent richting de bal. Degtiariovas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fuks de bal. Dukavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukavičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beprotiški Bedančiai 43%, FC Kibiras 57%.
Beprotiški Bedančiai - FC Kibiras 0:2