Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:02
  • Competitiewedstrijd: III Lyga.03
  • Stadion: Legit FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2856
Legit FC Patrankos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Pliuščikas met een sublieme pass. Lukis heeft problemen om de bal te vangen. Čipickis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pliuščikas de bal. Pliuščikas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kadegis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lekaitis met een snelle inworp. Pliuščikas rent richting de bal. Pliuščikas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lukis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Patrankos 0:1

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kasulaitis niet meer kan verder spelen. Zakažauskas komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Markiavičius geeft een lange en hoge pass. Uzas kopt de bal weg. Nakutavičius kan de bal niet met de borst controleren. Suzinovičius is nu in balbezit. Suzinovičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Pliuščikas de bal. Mackanecas onderschept slim de pass. Mackanecas met een sublieme pass. Suzinovičius rent richting de bal. Suzinovičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jeselskis met een harde bal richting middenveld. Lekaitis kan de bal niet met de borst controleren. Lekaitis speelt de bal door. Pliuščikas is nu in balbezit. Pliuščikas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Šveisterys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliuščikas met een sublieme pass. Lukis is nu in balbezit. Lukis haalt uit met een fantastische trap. Zakažauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legit FC 53%, Patrankos 47%.
Legit FC - Patrankos 0:1

52e minuut.
Pliuščikas rent richting de bal. Mikelevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Keptuvë begaat een overtreding. Keptuvë krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Lekaitis met de inworp. Daar is Čipickis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackanecas is nu in balbezit. Pliuščikas verovert de bal door een tackle van achteren. Pliuščikas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mackanecas speelt de bal door. Linonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Keptuvë schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Keptuvë moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Keptuvë schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Linonis raakt geblesseerd tijdens het duel. Mackanecas komt bij de bal en schiet. Jeselskis bokst de bal weg.

71e minuut.
Pliuščikas is nu in balbezit. Severiuchinas verovert de bal door een tackle van achteren. Severiuchinas probeert naar een medespeler te passen. Suzinovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzinovičius draait met de bal, schiet en ... Jeselskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legit FC - Patrankos 1:1

74e minuut.
Pliuščikas is nu in balbezit. Severiuchinas verovert de bal door een tackle van achteren. Severiuchinas passt de bal zonder na te denken. Suzinovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzinovičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Patrankos 2:1

89e minuut.
Šveisterys onderschept slim de pass. Šveisterys probeert naar een medespeler te passen. Uzas speelt de bal door. Lukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legit FC 44%, Patrankos 56%.
Legit FC - Patrankos 2:1