Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mažieji Kariai Didieji Bavarai
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Žandaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Žandaras passt de bal met de wreef. Barcas rent richting de bal. Barcas schiet op doel. Jacynas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mažieji Kariai - Didieji Bavarai 0:1

4e minuut.
Kananavičius probeert naar een medespeler te passen. Vasinauskas is nu in balbezit. Vasinauskas geeft een hoge lob. Raumozeris rent richting de bal. Raumozeris schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Kulvinskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žandaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Žandaras passt de bal met de wreef. Barcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Razmys rent richting de bal. Žandaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Žandaras speelt de bal door. Barcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nevėrauskas kopt de bal weg. Petrikas probeert de bal aan de voet te houden. Raumozeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Raumozeris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mažieji Kariai - Didieji Bavarai 1:1

15e minuut.
Zadorockas passt de bal met de wreef. Razmys rent richting de bal. Razmys geeft een hoge lob. Barcas is nu in balbezit. Barcas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kulvinskis met een snelle inworp. Kananavičius rent richting de bal. Kananavičius speelt de bal door. Raumozeris rent richting de bal. Raumozeris schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Klungelig pakt Barcas de bal. Žandaras rent richting de bal. Žandaras passt de bal in één keer door. Barcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Čertovičius rent richting de bal. Kiriliauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kiriliauskas probeert naar een medespeler te passen. Nevėrauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevėrauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mažieji Kariai - Didieji Bavarai 2:1

37e minuut.
Petrikas kopt de bal weg. Žandaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Žandaras passt de bal in één keer door. Barcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mažieji Kariai 48%, Didieji Bavarai 52%.
Mažieji Kariai - Didieji Bavarai 2:1

59e minuut.
Kiriliauskas rent richting de bal. Čertovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Čertovičius met een sublieme pass. Nevėrauskas rent richting de bal. Nevėrauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mažieji Kariai - Didieji Bavarai 3:1

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Janšauskas neemt de hoekschop. Buchas kopt de bal weg. Razmys is nu in balbezit. Razmys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mažieji Kariai 48%, Didieji Bavarai 52%.
Mažieji Kariai - Didieji Bavarai 3:1