Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Side BSC Yang Toys
O-TEAM Tactiek Winger 5-3-2
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 21
7 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
67.2 gemiddelde waardering 72.7
very good Schieten outstanding
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Kufajewski speelt de bal door. Turpin rent richting de bal. Fies tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fies krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski passt de bal met de wreef. Venzin rent richting de bal. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Piaseczny is nu in balbezit. Piaseczny probeert naar een medespeler te passen. Montiel met een sublieme pass. Norueguês bereikt de bal nog maar net als eerste. Norueguês haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piaseczny probeert naar een medespeler te passen. Sandiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandiano passt de bal in één keer door. Poullain is nu in balbezit. Poullain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - BSC Yang Toys 0:1

23e minuut.
Kufajewski geeft een hoge lob. Piaseczny rent richting de bal. Met opzet legt Venzin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Venzin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Fies is nu in balbezit. Fies probeert naar een medespeler te passen. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain haalt uit met een fantastische trap. Vasilev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Dworzyński de bal. Norueguês is nu in balbezit. Norueguês schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - BSC Yang Toys 0:2

36e minuut.
Vasilev met een sublieme pass. Fies kopt de bal weg. Poullain rent richting de bal. Poullain draait met de bal, schiet en ... Vasilev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - BSC Yang Toys 0:3

37e minuut.
Tieles rent richting de bal. Poullain onderschept slim de pass. Bastías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poullain is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Norueguês komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kocabaş probeert naar een medespeler te passen. Viktor is nu in balbezit. Sowunmi verovert de bal door een tackle van achteren. Sowunmi draait met de bal, schiet en ... Sorajlić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 53%, BSC Yang Toys 47%.
Dark Side - BSC Yang Toys 0:3

46e minuut.
Poullain probeert naar een medespeler te passen. Norueguês heeft problemen om de bal te vangen. Sowunmi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sowunmi krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Murzastek kopt de bal weg. Fies rent richting de bal. Fies passt de bal in één keer door. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - BSC Yang Toys 0:4

49e minuut.
Norueguês is nu in balbezit. Poullain is nu in balbezit. Kufajewski begaat een overtreding. Kufajewski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Montiel met een sublieme pass. Poullain heeft problemen om de bal te vangen. Bastías begaat een overtreding. Bastías krijgt een gele kaart. Poullain raakt geblesseerd tijdens het duel. Norueguês wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bastías passt de bal in één keer door. Renquin rent richting de bal. Met opzet legt Sandiano zijn tegenspeler op de grond. Sandiano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Renquin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Motz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Piaseczny speelt de bal door. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Norueguês is nu in balbezit. Norueguês draait met de bal, schiet en ... Vasilev bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Polgár komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montiel zal de hoekschop nemen. Poullain springt en kopt de bal. Vasilev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - BSC Yang Toys 0:5

89e minuut.
Fies bereikt de bal nog maar net als eerste. Fies passt de bal zonder na te denken. Poullain rent richting de bal. Poullain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - BSC Yang Toys 0:6

90e minuut.
Turpin is nu in balbezit. Turpin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fies met een snelle inworp. Norueguês geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Poullain springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 49%, BSC Yang Toys 51%.
Dark Side - BSC Yang Toys 0:6