Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wengia Beerodolensis Schnell-Hell Lorraine
dad Tactiek 433komphochII
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
63.4 gemiddelde waardering 61.7
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Itkonen onderschept slim de pass. Itkonen passt de bal in één keer door. Kästli rent richting de bal. Kästli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rombaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Itkonen probeert de bal met de borst te controleren. Itkonen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Minh Quân probeert naar een medespeler te passen. Kästli rent richting de bal. Müller begaat een overtreding. Müller krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Itkonen is nu in balbezit. Kästli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danzer. Kästli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Salolahti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Piękoś rent richting de bal. Piękoś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salolahti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paganini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Paganini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kästli de bal. Danzer rent richting de bal. Kästli onderschept slim de pass. Kästli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Schnell-Hell Lorraine 0:1

35e minuut.
Paganini is nu in balbezit. Paganini geeft een hoge lob. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen draait met de bal, schiet en ... Rombaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Schnell-Hell Lorraine 0:2

41e minuut.
Peixoto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mavrak met de inworp. İlkateş rent richting de bal. İlkateş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Minh Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Quân speelt de bal door. Ngọc Thuận rent richting de bal. Ngọc Thuận geeft een lange en hoge pass. Kästli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 55%, Schnell-Hell Lorraine 45%.
FC Wengia Beerodolensis - Schnell-Hell Lorraine 0:2

50e minuut.
Gillet verovert de bal door een tackle van achteren. Gillet met een sublieme pass. Itkonen rent richting de bal. Itkonen haalt uit met een fantastische trap. Rombaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wengia Beerodolensis - Schnell-Hell Lorraine 0:3

72e minuut.
Buitenspel voor Itkonen. Goede buitenspelval van de verdediging. Solís komt het veld opgelopen. Domide komt het veld opgelopen. Iancu komt het veld opgelopen. Lüscher komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Danzer de bal. Domide rent richting de bal. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gillet met een sublieme pass. Paganini rent richting de bal. Paganini passt de bal in één keer door. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen schiet op doel. Rombaut bokst de bal weg.

90e minuut.
Mavrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrak geeft een hoge lob. Minh Quân probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 50%, Schnell-Hell Lorraine 50%.
FC Wengia Beerodolensis - Schnell-Hell Lorraine 0:3