Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO Cosmic Wonderers
hoffnig Tactiek 32x22
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 68.1
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Reuters maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gurka kopt de bal weg. Daar is Spescha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talaugon is nu in balbezit. Talaugon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Reuters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ruppen passt de bal met de wreef. Pfenniger is nu in balbezit. Koniarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koniarek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Talaugon de bal onder controle te krijgen. Kapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi onderschept slim de pass. Benassi draait met de bal, schiet en ... Reuters probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Cosmic Wonderers 1:0

26e minuut.
Ramelli probeert naar een medespeler te passen. Talaugon rent richting de bal. Talaugon met een sublieme pass. Benassi is nu in balbezit. Benassi draait met de bal, schiet en ... Reuters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha geeft een hoge lob. Inworp. Trică met de inworp. Yanchev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Läderach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lovric kan de bal niet met de borst controleren. Lovric speelt de bal door. Reuters rent richting de bal. Reuters haalt uit met een fantastische trap. Fabian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Yanchev passt de bal in één keer door. Nowaczyk is nu in balbezit. Nowaczyk passt de bal zonder na te denken. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi schiet op doel. Reuters bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 32%, Cosmic Wonderers 68%.
Liverpool SO - Cosmic Wonderers 1:0

52e minuut.
Reusser onderschept slim de pass. Reusser probeert naar een medespeler te passen. Läderach probeert naar een medespeler te passen. Reuters rent richting de bal. Reuters haalt uit met een fantastische trap. Fabian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Petruolo geeft een lange en hoge pass. Talaugon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rotaru. Rotaru krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Rotaru kopt de bal weg. Ruppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică onderschept slim de pass. Trică geeft een hoge lob. Talaugon krijgt zijn hoofd ertegen. Reuters bokst de bal weg. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Cosmic Wonderers 2:0

75e minuut.
Lovric geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koniarek de bal. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Fabian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Cosmic Wonderers 2:1

82e minuut.
Nowaczyk passt de bal met de wreef. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică passt de bal in één keer door. Talaugon is nu in balbezit. Talaugon schiet op doel. Reuters bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 36%, Cosmic Wonderers 64%.
Liverpool SO - Cosmic Wonderers 2:1