Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United Perskindol-United
4-3-3 Tactiek 4-3-3 ufe abe
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 60.7
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Kastelán probeert naar een medespeler te passen. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt geeft de bal voor. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils schiet op doel. Myklebust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ballone onderschept slim de pass. Ballone passt de bal zonder na te denken. Batshuayi met een sublieme pass. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered haalt uit met een fantastische trap. Cuffe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ballone kopt de bal weg. Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Giacomelli kopt de bal weg. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Dällenbach probeert naar een medespeler te passen. Ballone rent richting de bal. Ballone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Batshuayi de bal. Batshuayi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Luchs kopt de bal weg. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Viard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viard krijgt een gele kaart. Bonfils raakt geblesseerd tijdens het duel. Giacomelli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Dällenbach probeert naar een medespeler te passen. Graf speelt de bal door. Batshuayi rent richting de bal. Batshuayi draait met de bal, schiet en ... Cuffe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Perskindol-United 0:1

35e minuut.
Dällenbach geeft een lange en hoge pass. Schönholzer geeft een lange en hoge pass. Giacomelli rent richting de bal. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meister heeft problemen om de bal te vangen. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - Perskindol-United 1:1

39e minuut.
Luchs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. Myklebust werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Perskindol-United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 53%, Perskindol-United 47%.
Burnout United - Perskindol-United 2:1

46e minuut.
Ballone geeft een lange en hoge pass. Vered controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schönholzer. Vered is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Graf wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballone is nu in balbezit. Ballone passt de bal in één keer door. Vered bereikt de bal nog maar net als eerste. Vered draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Schönholzer geeft de bal voor. Viard kopt de bal weg. Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. Myklebust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonfils krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Perskindol-United 3:1

60e minuut.
Luchs met de inworp. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt passt de bal in één keer door. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. Myklebust bokst de bal weg.

63e minuut.
Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils passt de bal in één keer door. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Perskindol-United 4:1

67e minuut.
Dällenbach is nu in balbezit. Burkhardt speelt de bal door. Daar is Luchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfils rent richting de bal. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Myklebust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Luchs is nu in balbezit. Luchs passt de bal in één keer door. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils schiet op doel. Myklebust maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Graf onderschept slim de pass. Graf speelt de bal door. Batshuayi rent richting de bal. Batshuayi draait met de bal, schiet en ... Cuffe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Meister onderschept slim de pass. Meister passt de bal in één keer door. Napp rent richting de bal. Napp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Perskindol-United 4:2

83e minuut.
Batshuayi is nu in balbezit. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf passt de bal met de wreef. Vered is nu in balbezit. Vered haalt uit met een fantastische trap. Cuffe bokst de bal weg. Batshuayi rent richting de bal. Batshuayi draait met de bal, schiet en ... Cuffe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Perskindol-United 4:3

87e minuut.
Ruf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Na een snelle pass probeert Vered de bal onder controle te krijgen. Ballone geeft de bal voor. Daar is Batshuayi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 62%, Perskindol-United 38%.
Burnout United - Perskindol-United 4:3