Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lough Allen Potoly
532neu Tactiek Centrocampo
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten excellent
adequate Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Lacorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacorte met een sublieme pass. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini schiet op doel. Jacquemin bokst de bal weg.

12e minuut.
Bolcas verovert de bal door een tackle van achteren. Bolcas passt de bal zonder na te denken. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - Potoly 0:1

17e minuut.
Eggimann rent richting de bal. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Coupé rent richting de bal. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weibel is nu in balbezit. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini geeft een hoge lob. Jacquemin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - Potoly 0:2

20e minuut.
Bolcas onderschept slim de pass. Bolcas passt de bal in één keer door. Weibel met een sublieme pass. Kaçar rent richting de bal. Kaçar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Belev met een sublieme pass. Warren rent richting de bal. Weibel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weibel krijgt een gele kaart. Warren raakt geblesseerd tijdens het duel. Lacorte komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Marsilia rent richting de bal. Marsilia passt de bal in één keer door. Daar is Luyet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luyet draait met de bal, schiet en ... Dan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bramerini met een sublieme pass. Belev rent richting de bal. Belev speelt de bal door. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora haalt uit met een fantastische trap. Jacquemin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Marsilia rent richting de bal. Marsilia passt de bal met de wreef. Luyet bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev geeft een hoge lob. Daar is Weibel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 67%, Potoly 33%.
Fc Lough Allen - Potoly 0:2

46e minuut.
Noev heeft problemen om de bal te vangen. Noev passt de bal met de wreef. Bolcas geeft de bal voor. Komora probeert de bal met de borst te controleren. Komora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bramerini rent richting de bal. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Jacquemin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - Potoly 0:3

55e minuut.
Warren met een sublieme pass. Bramerini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eggimann. Eggimann krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ohrel geeft een hoge lob. Warren kopt de bal weg. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini schiet op doel. Jacquemin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - Potoly 0:4

64e minuut.
Bramerini passt de bal in één keer door. Bolcas rent richting de bal. Bolcas passt de bal in één keer door. Komora rent richting de bal. Komora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Brechbühl geeft een hoge lob. Inworp. Rodriguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belev geeft een lange en hoge pass. Bramerini springt en kopt de bal. Jacquemin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eggimann rent richting de bal. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - Potoly 0:5

72e minuut.
Lacorte met een sublieme pass. Warren rent richting de bal. Warren probeert naar een medespeler te passen. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez speelt de bal door. Marsilia speelt de bal door. Kaçar is nu in balbezit. Kaçar haalt uit met een fantastische trap. Dan bokst de bal weg.

83e minuut.
Isaak is nu in balbezit. Isaak passt de bal in één keer door. Luyet is nu in balbezit. Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 62%, Potoly 38%.
Fc Lough Allen - Potoly 0:5