Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biel-Seeland BlueStar
Liga B Tactiek Bulgursalat
61% Balbezit 39%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 30.9
solid Schieten poor
solid Passen weak
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Chancentod begaat een overtreding. Acosta raakt geblesseerd tijdens het duel. Walsh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kim kopt de bal weg. Scânteianu is nu in balbezit. Waldner onderschept slim de pass. Waldner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een hoge lob. Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş schiet op doel. Magnum probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Świątek kopt de bal weg. Scânteianu rent richting de bal. Kim begaat een overtreding. Kim krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Grasser passt de bal zonder na te denken. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko geeft een lange en hoge pass. Manolescu is nu in balbezit. Manolescu draait met de bal, schiet en ... Röthlisberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Waldner rent richting de bal. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu speelt de bal door. Chiricheş is nu in balbezit. Chiricheş haalt uit met een fantastische trap. Röthlisberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manolescu rent richting de bal. Manolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - BlueStar 1:0

34e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal zonder na te denken. Bagavičius rent richting de bal. Manolescu onderschept slim de pass. Manolescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chiricheş passt de bal in één keer door. Łyko is nu in balbezit. Łyko passt de bal met de wreef. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 39%, BlueStar 61%.
FC Biel-Seeland - BlueStar 1:0

54e minuut.
Daar is Sahli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal zonder na te denken. Łyko rent richting de bal. Łyko draait met de bal, schiet en ... Röthlisberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manolescu is nu in balbezit. Manolescu schiet op doel. Röthlisberger bokst de bal weg.

58e minuut.
Łyko is nu in balbezit. Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş geeft een lange en hoge pass. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft de bal voor. Röthlisberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Łyko geeft een hoge lob. Magnum heeft problemen om de bal te vangen. Kim is nu in balbezit. Chiricheş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiricheş draait met de bal, schiet en ... Röthlisberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Schori geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scânteianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiricheş geeft een lange en hoge pass. Manolescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - BlueStar 2:0

86e minuut.
Waldner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świątek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waldner. Waldner krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mandioca verovert de bal door een tackle van achteren. Mandioca passt de bal zonder na te denken. Acosta rent richting de bal. Manolescu rent richting de bal. Manolescu schiet op doel. Röthlisberger bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acosta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łyko kopt de bal weg. Röthlisberger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 43%, BlueStar 57%.
FC Biel-Seeland - BlueStar 2:0