Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kreisliga United Liverpool SO
4-4-2 Tactiek hoffnig
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 65.6
solid Schieten outstanding
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


15e minuut.
Gavião geeft de bal voor. Inworp. Pioletti met de inworp. Śniegocki geeft de bal voor. Băşulescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică geeft een hoge lob. Nowaczyk geeft een lange en hoge pass. Toužimský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talaugon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Liverpool SO 0:1

33e minuut.
Ardelean rent richting de bal. Trică onderschept slim de pass. Trică met een sublieme pass. Talaugon is nu in balbezit. Talaugon draait met de bal, schiet en ... Toužimský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurka is nu in balbezit. Gurka passt de bal in één keer door. Trică rent richting de bal. Trică geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benassi rent richting de bal. Benassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Liverpool SO 0:2

43e minuut.
Kudaka kopt de bal weg. Yanchev rent richting de bal. Pioletti begaat een overtreding. Yanchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gurka wilt de vrije trap nemen. Paal! Toužimský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daar is Gurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman met een sublieme pass. Śniegocki rent richting de bal. Śniegocki geeft een lange en hoge pass. Băşulescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Liverpool SO 1:2

45e minuut.
Yanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanchev geeft een lange en hoge pass. Benassi rent richting de bal. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Toužimský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Liverpool SO 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 67%, Liverpool SO 33%.
Kreisliga United - Liverpool SO 1:3

49e minuut.
Inworp. Trică met een snelle inworp. Yanchev is nu in balbezit. Yanchev geeft een hoge lob. Benassi maakt een snoekduik en kopt de bal. Toužimský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Talaugon rent richting de bal. Talaugon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Liverpool SO 1:4

52e minuut.
Gurka passt de bal zonder na te denken. Yanchev heeft problemen om de bal te vangen. Yanchev passt de bal zonder na te denken. Benassi rent richting de bal. Benassi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Talaugon passt de bal in één keer door. Trică rent richting de bal. Trică speelt de bal door. Gurka geeft een hoge lob. Benassi springt en kopt de bal. Toužimský bokst de bal weg.

65e minuut.
Gurka geeft een hoge lob. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Liverpool SO 1:5

80e minuut.
Vuorela passt de bal met de wreef. Nowaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczyk met een sublieme pass. Benassi rent richting de bal. Benassi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kudaka probeert naar een medespeler te passen. Leyman controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gavião maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Benassi rent richting de bal. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Toužimský bokst de bal weg.

87e minuut.
Vuorela heeft problemen om de bal te vangen. Vuorela geeft een lange en hoge pass. Pioletti controleert de bal met de borst. Yanchev rent richting de bal. Yanchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Escalona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurka geeft een hoge lob. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ... Toužimský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gurka met een sublieme pass. Yanchev heeft problemen om de bal te vangen. Yanchev met een sublieme pass. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 68%, Liverpool SO 32%.
Kreisliga United - Liverpool SO 1:5