Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO The Academy
hoffnig Tactiek aengi-low-l
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
65.7 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten very good
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Almirall probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koniarek de bal. Fratschöl onderschept slim de pass. Fratschöl schiet op doel. Fabian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nowaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo onderschept slim de pass. Vuorela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vuorela krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Talaugon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiewouters legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Talaugon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benassi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. van Wijk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Nowaczyk de bal. Almirall geeft de bal voor. Fratschöl is nu in balbezit. Fratschöl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 0:1

42e minuut.
Trică passt de bal in één keer door. Głusejdo is nu in balbezit. Vuorela begaat een overtreding. Vuorela krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 45%, The Academy 55%.
Liverpool SO - The Academy 0:1

47e minuut.
Yanchev passt de bal met de wreef. Petruolo rent richting de bal. Petruolo geeft de bal voor. Benassi is nu in balbezit. Benassi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Wiewouters passt de bal in één keer door. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl passt de bal zonder na te denken. Fratschöl rent richting de bal. Fratschöl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Salopää geeft een lange en hoge pass. Trică kopt de bal weg. Daar is Benassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool SO - The Academy 1:1

67e minuut.
Almirall rent richting de bal. Ambühl rent richting de bal. Gurka maakt een afschuwelijke overtreding. Gurka krijgt een gele kaart. Ambühl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ambühl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Głusejdo speelt de bal door. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl passt de bal in één keer door. Fratschöl rent richting de bal. Fratschöl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 44%, The Academy 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool SO - The Academy 1:1