Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potoly FC Biel-Seeland
Centrocampo Tactiek Liga B
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 47.7
excellent Schieten good
very good Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Warren is nu in balbezit. Warren passt de bal in één keer door. Draba rent richting de bal. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Belev probeert naar een medespeler te passen. Bramerini heeft problemen om de bal te vangen. Bramerini passt de bal zonder na te denken. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. Manole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Lacorte passt de bal met de wreef. Belev is nu in balbezit. Belev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bramerini de bal. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Manole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lacorte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warren rent richting de bal. Warren geeft een lange en hoge pass. Komora maakt een snoekduik en kopt de bal. Manole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Učur verovert de bal door een tackle van achteren. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Učur geeft een hoge lob. Komora is nu in balbezit. Komora geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - FC Biel-Seeland 1:0

36e minuut.
Draba geeft een hoge lob. Motłoszyński kopt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft een lange en hoge pass. Beaucourt krijgt zijn hoofd ertegen. Dan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Lacorte met een sublieme pass. Warren is nu in balbezit. Warren passt de bal zonder na te denken. Bramerini rent richting de bal. Bramerini schiet op doel. Manole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Komora heeft problemen om de bal te vangen. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba geeft een hoge lob. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Dan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 36%, FC Biel-Seeland 64%.
Potoly - FC Biel-Seeland 1:0

59e minuut.
Belev onderschept slim de pass. Belev passt de bal zonder na te denken. Komora is nu in balbezit. Komora draait met de bal, schiet en ... Manole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Beaucourt met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Isaak is nu in balbezit. Acosta onderschept slim de pass. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Mandioca de bal. Komora rent richting de bal. Łyko begaat een overtreding. Łyko krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Beaucourt passt de bal in één keer door. Učur kan de bal niet met de borst controleren. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potoly - FC Biel-Seeland 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 44%, FC Biel-Seeland 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potoly - FC Biel-Seeland 1:1