Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nordic Whales Bikini Bottom C.F.
BOT Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 20.3
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Bråthen speelt de bal door. Kojedal rent richting de bal. Met opzet legt Jacomet zijn tegenspeler op de grond. Jacomet krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Jokivirta onderschept slim de pass. Oswald met een sublieme pass. Morocutti probeert naar een medespeler te passen. Bråthen rent richting de bal. Bråthen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 1:0

4e minuut.
Jokivirta met de inworp. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald geeft de bal voor. Bråthen heeft problemen om de bal te vangen. Bråthen schiet op doel. Denoth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 2:0

5e minuut.
Daar is Nobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumler verovert de bal door een tackle van achteren. Rumler speelt de bal door. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 3:0

12e minuut.
Arzt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bærheim kopt de bal weg. Daar is Wüthrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bærheim geeft een hoge lob. Lago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kojedal is nu in balbezit. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Borkenhagen is nu in balbezit. Borkenhagen geeft een lange en hoge pass. Morocutti kopt de bal weg. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 4:0

22e minuut.
Morocutti passt de bal met de wreef. Oswald is nu in balbezit. Bean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald geeft een lange en hoge pass. Denoth bokst de bal weg.

23e minuut.
Jokivirta met een snelle inworp. Bærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim met een sublieme pass. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wüthrich rent richting de bal. Wüthrich passt de bal in één keer door. Facchinetti probeert naar een medespeler te passen. Kojedal rent richting de bal. Kojedal schiet op doel. Paal! Morocutti heeft problemen om de bal te vangen. Morocutti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kojedal heeft problemen om de bal te vangen. Nobs is nu in balbezit. Kojedal rent richting de bal. Kojedal geeft een lange en hoge pass. Morocutti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal speelt de bal door. Bråthen rent richting de bal. Bråthen schiet op doel. Denoth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 5:0

31e minuut.
Ohrel passt de bal in één keer door. Arzt met een sublieme pass. Daar is Wüthrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morocutti is nu in balbezit. Morocutti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brandhaug kopt de bal weg. Oswald probeert de bal met de borst te controleren. Oswald passt de bal zonder na te denken. Daar is Bråthen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 6:0

33e minuut.
Ohrel met een sublieme pass. Inworp. Oswald met de inworp. Morocutti is nu in balbezit. Morocutti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Denoth met een harde bal richting middenveld. Eichhorn kopt de bal weg. Bærheim probeert naar een medespeler te passen. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim rent richting de bal. Bærheim passt de bal zonder na te denken. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Eichhorn heeft problemen om de bal te vangen. Oswald is nu in balbezit. Oswald passt de bal zonder na te denken. Bråthen rent richting de bal. Bråthen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Bean is nu in balbezit. Oswald is nu in balbezit. Oswald met een sublieme pass. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 7:0

42e minuut.
Jokivirta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Eichhorn de bal onder controle te krijgen. Bean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald onderschept slim de pass. Oswald geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordic Whales 19%, Bikini Bottom C.F. 81%.
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 7:0

50e minuut.
Borkenhagen rent richting de bal. Borkenhagen geeft een lange en hoge pass. Kojedal kopt de bal weg. Daar is Bråthen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bråthen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 8:0

51e minuut.
Daar is Schaffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morocutti met een sublieme pass. Tschuor rent richting de bal. Bråthen onderschept slim de pass. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bean geeft de bal voor. Inworp. Oswald met de inworp. Morocutti geeft een lange en hoge pass. Bråthen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 9:0

59e minuut.
Lago probeert naar een medespeler te passen. Bærheim met een sublieme pass. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen draait met de bal, schiet en ... Denoth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 10:0

60e minuut.
Schaffer heeft problemen om de bal te vangen. Morocutti rent richting de bal. Schaffer maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Schaffer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schaffer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Morocutti schiet op doel. Denoth werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Tschuor de bal onder controle te krijgen. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 11:0

62e minuut.
Jokivirta is nu in balbezit. Jokivirta geeft een lange en hoge pass. Bråthen kopt de bal weg. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Facchinetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kojedal rent richting de bal. Kojedal geeft de bal voor. Oswald geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arzt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Arzt kopt de bal weg. Morocutti probeert de bal met de borst te controleren. Morocutti passt de bal in één keer door. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Facchinetti rent richting de bal. Jacomet verovert de bal door een tackle van achteren. Bærheim geeft een lange en hoge pass. Daar is Morocutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morocutti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Bærheim met een sublieme pass. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen passt de bal zonder na te denken. Morocutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Oswald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wüthrich is nu in balbezit. Morocutti verovert de bal door een tackle van achteren. Morocutti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bærheim is nu in balbezit. Bærheim passt de bal zonder na te denken. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen draait met de bal, schiet en ... Denoth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 12:0

87e minuut.
Klungelig pakt Tschuor de bal. Bråthen rent richting de bal. Bråthen passt de bal in één keer door. Morocutti is nu in balbezit. Morocutti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 13:0

89e minuut.
Kojedal rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Facchinetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morocutti maakt een snoekduik en kopt de bal. Denoth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordic Whales 13%, Bikini Bottom C.F. 87%.
Nordic Whales - Bikini Bottom C.F. 14:0