Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Bodensee FC Rebstein
eigene1 Tactiek HOTATTACK3
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten solide
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Mitsionis rent richting de bal. Mitsionis passt de bal in één keer door. Benderać speelt de bal door. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Abdel Haleem onderschept slim de pass. Wiącek verovert de bal door een tackle van achteren. Wiącek geeft een lange en hoge pass. Berbeć rent richting de bal. Berbeć schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Abdel Haleem controleert de bal met de borst. Trebaldi rent richting de bal. Trebaldi geeft de bal voor. Abdel Haleem is nu in balbezit. Abdel Haleem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Goszczyc geeft de bal voor. Inworp. Trebaldi met de inworp. Daar is Benderać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benderać geeft de bal voor. Kenigsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Benderać is nu in balbezit. Benderać geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kämpfen de bal. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szymkiewicz rent richting de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 68%, FC Rebstein 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poseidon Bodensee - FC Rebstein 0:0

80e minuut.
Wiącek rent richting de bal. Wiącek geeft een lange en hoge pass. Daar is Leitner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbeć rent richting de bal. Berbeć schiet op doel. Kenigsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - FC Rebstein 0:1

84e minuut.
Wiącek passt de bal in één keer door. Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi passt de bal in één keer door. Mitsionis is nu in balbezit. Mitsionis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 70%, FC Rebstein 30%.
Poseidon Bodensee - FC Rebstein 0:1