Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESC Kriessern Torpedo Lachen
451 Tactiek Vorwärts
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 25.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Taisch is nu in balbezit. Helios onderschept slim de pass. Helios heeft problemen om de bal te vangen. Helios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - Torpedo Lachen 0:1

7e minuut.
Bättig kopt de bal weg. Zumstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtner rent richting de bal. Helios is nu in balbezit. Helios haalt uit met een fantastische trap. Löffel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Zumstein passt de bal zonder na te denken. Zufall is nu in balbezit. Zufall passt de bal met de wreef. Eichenberger is nu in balbezit. Eichenberger schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESC Kriessern - Torpedo Lachen 1:1

10e minuut.
Helios verovert de bal door een tackle van achteren. Zufall bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumstein onderschept slim de pass. Eichenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichenberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz passt de bal met de wreef. Hermann is nu in balbezit. Hermann draait met de bal, schiet en ... Milchbubi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Löffel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter geeft de bal voor. Eichenberger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - Torpedo Lachen 2:1

22e minuut.
Daar is Reiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch rent richting de bal. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Reiter kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghiani de bal. Badertscher speelt de bal door. Eichenberger rent richting de bal. Eichenberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz passt de bal in één keer door. Helios rent richting de bal. Helios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Beer speelt de bal door. Reiter rent richting de bal. Met opzet legt Rouvenaz zijn tegenspeler op de grond. Rouvenaz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ghiani met de inworp. Reiter rent richting de bal. Badertscher begaat een overtreding. Badertscher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESC Kriessern 65%, Torpedo Lachen 35%.
ESC Kriessern - Torpedo Lachen 2:1

56e minuut.
Balsiger rent richting de bal. Balsiger geeft de bal voor. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann schiet op doel. Milchbubi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zufall passt de bal met de wreef. Eichenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eichenberger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bechstein komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - Torpedo Lachen 3:1

71e minuut.
Balsiger passt de bal in één keer door. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann begaat een overtreding. Hermann krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Samstag verovert de bal door een tackle van achteren. Samstag passt de bal in één keer door. Bechstein rent richting de bal. Helios verovert de bal door een tackle van achteren. Helios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zumstein onderschept slim de pass. Zumstein geeft een hoge lob. Milchbubi heeft problemen om de bal te vangen. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESC Kriessern 37%, Torpedo Lachen 63%.
ESC Kriessern - Torpedo Lachen 3:1