Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:03
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.03
  • Stadion: Oceanic Six
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2901
Lost LocaFC
Trainee Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Fracheboud met de inworp. Fontana rent richting de bal. Fontana speelt de bal door. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fernández Benito probeert naar een medespeler te passen. Fracheboud speelt de bal door. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - LocaFC 0:1

10e minuut.
Pescariu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fracheboud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fontana is nu in balbezit. Fontana haalt uit met een fantastische trap. Fernández Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ellenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellenberger met een sublieme pass. Klungelig pakt Bach de bal. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - LocaFC 0:2

14e minuut.
Klungelig pakt Fracheboud de bal. Inworp. Giger met een snelle inworp. Fracheboud is nu in balbezit. Fracheboud geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bach rent richting de bal. Bach passt de bal met de wreef. Bori is nu in balbezit. Bori schiet op doel. Na een snelle pass probeert Magnin de bal onder controle te krijgen. Grandjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grandjean met een sublieme pass. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Peng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellenberger met een sublieme pass. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - LocaFC 0:3

31e minuut.
Bickel speelt de bal door. Galante rent richting de bal. Galante met een sublieme pass. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Giger speelt de bal door. Passani rent richting de bal. Bori begaat een overtreding. Bori krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Fracheboud onderschept slim de pass. Fracheboud probeert naar een medespeler te passen. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - LocaFC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 83%, LocaFC 17%.
Lost - LocaFC 0:4

48e minuut.
Doeltrap. Grandjean met een harde bal richting middenveld. Ellenberger kopt de bal weg. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach haalt uit met een fantastische trap. Fernández Benito bokst de bal weg. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Giger speelt de bal door. Bickel rent richting de bal. Bickel geeft een lange en hoge pass. Bori rent richting de bal. Bori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ellenberger rent richting de bal. Ellenberger met een sublieme pass. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Giger speelt de bal door. Peng is nu in balbezit. Peng speelt de bal door. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Galante bereikt de bal nog maar net als eerste. Galante probeert naar een medespeler te passen. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - LocaFC 0:5

77e minuut.
Giger passt de bal met de wreef. Bona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bona geeft een lange en hoge pass. Fracheboud bereikt de bal nog maar net als eerste. Fracheboud passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dalík rent richting de bal. Dalík geeft een lange en hoge pass. Bori is nu in balbezit. Klungelig pakt Bori de bal. Bori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bickel passt de bal in één keer door. Passani met een sublieme pass. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. Fernández Benito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 76%, LocaFC 24%.
Lost - LocaFC 0:5