Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Füchse Glatzesträhler Lozärn
Normal Tactiek 442_2
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten adequate
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


12e minuut.
Urben rent richting de bal. Dominik verovert de bal door een tackle van achteren. Hennig onderschept slim de pass. Hennig draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Hadži Marković passt de bal met de wreef. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski met een sublieme pass. Hennig rent richting de bal. Hennig haalt uit met een fantastische trap. Kobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Noverraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski verovert de bal door een tackle van achteren. Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Urben is nu in balbezit. Urben passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dominik geeft een hoge lob. Inworp. Hadži Marković met de inworp. Warakomski rent richting de bal. Warakomski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Noverraz de bal onder controle te krijgen. Poggioni met een sublieme pass. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig geeft een lange en hoge pass. Kobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - Glatzesträhler Lozärn 0:1

45e minuut.
Hennig is nu in balbezit. Hennig draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dominik de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reber geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hennig rent richting de bal. Hennig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - Glatzesträhler Lozärn 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Füchse 70%, Glatzesträhler Lozärn 30%.
Ewige Füchse - Glatzesträhler Lozärn 0:2

49e minuut.
Inguscio heeft problemen om de bal te vangen. Warakomski met een sublieme pass. Hennig rent richting de bal. Hennig haalt uit met een fantastische trap. Kobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - Glatzesträhler Lozärn 0:3

50e minuut.
Warakomski met een sublieme pass. Urben bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig schiet op doel. Kobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - Glatzesträhler Lozärn 0:4

56e minuut.
Inguscio is nu in balbezit. Hennig verovert de bal door een tackle van achteren. Hennig met een sublieme pass. Urben is nu in balbezit. Urben schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Dominik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reber met een snelle inworp. Warakomski heeft problemen om de bal te vangen. Warakomski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Reber met een snelle inworp. Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Urben bereikt de bal nog maar net als eerste. Urben schiet op doel. Kobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - Glatzesträhler Lozärn 0:5

64e minuut.
Warakomski geeft een lange en hoge pass. Kropf rent richting de bal. Kropf passt de bal met de wreef. Daar is Warakomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warakomski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hadži Marković bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hadži Marković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadži Marković met een sublieme pass. Hennig rent richting de bal. Hennig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Dominik trapt de bal weg van het doel. Warakomski rent richting de bal. Warakomski geeft een hoge lob. Urben maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Warakomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Hadži Marković is nu in balbezit. Hadži Marković geeft een hoge lob. Warakomski kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Hennig rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - Glatzesträhler Lozärn 0:6

85e minuut.
Noverraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski onderschept slim de pass. Warakomski geeft de bal voor. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - Glatzesträhler Lozärn 0:7

87e minuut.
Poggioni met een sublieme pass. Daar is Hadži Marković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadži Marković passt de bal in één keer door. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig probeert naar een medespeler te passen. Kobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urben bereikt de bal nog maar net als eerste. Urben draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - Glatzesträhler Lozärn 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Füchse 75%, Glatzesträhler Lozärn 25%.
Ewige Füchse - Glatzesträhler Lozärn 0:8