Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hedgers county FC Eulach
Normal Tactiek V1
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi onderschept slim de pass. Marazzi passt de bal zonder na te denken. Speck rent richting de bal. Speck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doppler speelt de bal door. Flitzer rent richting de bal. Flitzer geeft een hoge lob. Speck rent richting de bal. Speck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Casagrande probeert naar een medespeler te passen. Blank is nu in balbezit. Doppler verovert de bal door een tackle van achteren. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:1

21e minuut.
Doppler onderschept slim de pass. Speck is nu in balbezit. Speck passt de bal in één keer door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casagrande zal de hoekschop nemen. Speck heeft problemen om de bal te vangen. Bregy is nu in balbezit. Speck onderschept slim de pass. Speck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:2

25e minuut.
Casagrande probeert naar een medespeler te passen. Marazzi rent richting de bal. Marazzi passt de bal zonder na te denken. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:3

27e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Marazzi passt de bal in één keer door. Bregy bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck verovert de bal door een tackle van achteren. Speck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:4

34e minuut.
Flitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Flitzer speelt de bal door. Speck rent richting de bal. Speck draait met de bal, schiet en ... Bregy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Marazzi heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Beltrami kopt de bal weg. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi passt de bal met de wreef. Speck is nu in balbezit. Speck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Marazzi passt de bal met de wreef. Wirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck rent richting de bal. Speck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:5

43e minuut.
Flitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Flitzer passt de bal met de wreef. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck schiet op doel. Mollard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Schweizer rent richting de bal. Schweizer speelt de bal door. Flitzer probeert naar een medespeler te passen. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hedgers county 82%, FC Eulach 18%.
hedgers county - FC Eulach 0:5

48e minuut.
Flitzer passt de bal met de wreef. Marazzi speelt de bal door. Speck rent richting de bal. Speck draait met de bal, schiet en ... Mollard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:6

51e minuut.
Gimmi is nu in balbezit. Gobet onderschept slim de pass. Gobet geeft een lange en hoge pass. Speck is nu in balbezit. Speck haalt uit met een fantastische trap. Mollard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Casagrande geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Wirsch de bal. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Mollard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:7

55e minuut.
Beltrami probeert naar een medespeler te passen. Flitzer heeft problemen om de bal te vangen. Flitzer met een sublieme pass. Speck is nu in balbezit. Speck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:8

59e minuut.
Casagrande kopt de bal weg. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi passt de bal met de wreef. Speck rent richting de bal. Speck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Popovic met een snelle inworp. Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande geeft een lange en hoge pass. Speck is nu in balbezit. Speck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Winzenried de bal onder controle te krijgen. Speck is nu in balbezit. Speck schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Franchi is nu in balbezit. Flitzer onderschept slim de pass. Flitzer probeert naar een medespeler te passen. Speck is nu in balbezit. Speck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rettore met een snelle inworp. Flitzer is nu in balbezit. Flitzer geeft een lange en hoge pass. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Isaak de bal. Marazzi onderschept slim de pass. Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:9

74e minuut.
Aeschlimann speelt de bal door. Gimmi rent richting de bal. Marazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:10

79e minuut.
Beltrami probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doppler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doppler speelt de bal door. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Mollard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:11

82e minuut.
Bregy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregy geeft de bal voor. Curty geeft een lange en hoge pass. Speck rent richting de bal. Speck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Isaak geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casagrande zal de hoekschop nemen. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gimmi is nu in balbezit. Gobet verovert de bal door een tackle van achteren. Gobet geeft een lange en hoge pass. Speck is nu in balbezit. Speck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hedgers county - FC Eulach 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hedgers county 76%, FC Eulach 24%.
hedgers county - FC Eulach 0:12