Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:02
  • Competitiewedstrijd: Veikkausliiga
  • Stadion: Graceland
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 48009
Armoton Kanuuna Compostela
5212 Hyypiä 04v Tactiek midmain
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 78
excellent Schieten brilliant
excellent Passen brilliant
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Daar is Rakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakowski probeert naar een medespeler te passen. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma geeft een lange en hoge pass. Tuokkola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gurpegui met de inworp. van Lent geeft een lange en hoge pass. Petrazzuoli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Compostela 1:0

7e minuut.
Benrahma onderschept slim de pass. Benrahma met een sublieme pass. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma geeft een lange en hoge pass. Rakowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Talik is nu in balbezit. Talik geeft een hoge lob. Rakowski kopt de bal weg. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola draait met de bal, schiet en ... Sarakontu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Benrahma passt de bal zonder na te denken. Talik met een sublieme pass. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola haalt uit met een fantastische trap. Sarakontu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Armoton Kanuuna - Compostela 1:1

24e minuut.
Talik verovert de bal door een tackle van achteren. Talik probeert naar een medespeler te passen. Subotić geeft een hoge lob. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski schiet op doel. Sarakontu bokst de bal weg. Huhta rent richting de bal. Huhta geeft een hoge lob. Mezzasalma kopt de bal weg. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Talik speelt de bal door. Subotić geeft een lange en hoge pass. Tuokkola is nu in balbezit. Tuokkola schiet op doel. Sarakontu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Compostela 1:2

27e minuut.
Lahaye met een sublieme pass. Subotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Subotić passt de bal zonder na te denken. Tuokkola is nu in balbezit. Tuokkola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski geeft een hoge lob. Petrazzuoli rent richting de bal. Petrazzuoli draait met de bal, schiet en ... Chorekyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Armoton Kanuuna - Compostela 2:2

35e minuut.
Mezzasalma geeft een lange en hoge pass. Huhta kopt de bal weg. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik geeft een lange en hoge pass. Rakowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rewaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rewaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Talik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armoton Kanuuna 61%, Compostela 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Armoton Kanuuna - Compostela 2:2

46e minuut.
Taralidis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Arozarena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzasalma verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzasalma geeft de bal voor. Tuokkola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Compostela 2:3

54e minuut.
Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canziani. Tuokkola raakt geblesseerd tijdens het duel. Subotić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mezzasalma geeft een hoge lob. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sarakontu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rakowski rent richting de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canziani de bal onder controle te krijgen. Sarakontu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Subotić passt de bal zonder na te denken. Brykała is nu in balbezit. Brykała geeft de bal voor. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola draait met de bal, schiet en ... Sarakontu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma geeft een hoge lob. Sarakontu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Compostela 2:4

60e minuut.
Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma passt de bal met de wreef. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Sarakontu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Compostela 2:5

61e minuut.
Iruarrizaga komt het veld opgelopen. Sarri komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Benrahma passt de bal in één keer door. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma probeert naar een medespeler te passen. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski schiet op doel. Sarakontu bokst de bal weg.

77e minuut.
Arozarena verovert de bal door een tackle van achteren. Arozarena geeft een lange en hoge pass. Petrazzuoli rent richting de bal. Petrazzuoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Compostela 3:5

78e minuut.
Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma probeert naar een medespeler te passen. Canziani onderschept slim de pass. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Daskalov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Subotić probeert naar een medespeler te passen. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma geeft een lange en hoge pass. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen. Sarakontu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Compostela 3:6

83e minuut.
Subotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Subotić passt de bal zonder na te denken. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma geeft een lange en hoge pass. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Compostela 3:7

86e minuut.
Inworp. Markkanen komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Subotić met een sublieme pass. Daar is Mezzasalma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzasalma geeft de bal voor. Tuokkola maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarakontu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Compostela 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armoton Kanuuna 73%, Compostela 27%.
Armoton Kanuuna - Compostela 3:8