Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karhu-team fc inttel
Hottis2 Tactiek Diipadaa
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
64.4 gemiddelde waardering 65.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


6e minuut.
Joukiainen kan de bal niet met de borst controleren. Kripak speelt de bal door. Reeves met een sublieme pass. Pavelson rent richting de bal. Pavelson haalt uit met een fantastische trap. Hồng Vinh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves geeft een lange en hoge pass. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson draait met de bal, schiet en ... Hồng Vinh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhu-team - fc inttel 0:1

16e minuut.
Pacan met een sublieme pass. Kisielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski probeert naar een medespeler te passen. Pavelson rent richting de bal. Pavelson schiet op doel. Hồng Vinh bokst de bal weg.

17e minuut.
Pacan probeert naar een medespeler te passen. Kisielewski rent richting de bal. Pacan speelt de bal door. Kisielewski geeft de bal voor. Lonkila springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Ristimäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisielewski is nu in balbezit. Soares Siqueira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kisielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kisielewski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Joukiainen met een snelle inworp. Rousku met een sublieme pass. Raittinen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Joukiainen neemt de hoekschop. Raittinen springt en kopt de bal. Meriño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oryszko kopt de bal weg. Rousku met een sublieme pass. Raittinen is nu in balbezit. Raittinen haalt uit met een fantastische trap. Meriño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Reeves met de inworp. Kisielewski met een sublieme pass. Kripak is nu in balbezit. Reeves geeft de bal voor. Pavelson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhu-team 66%, fc inttel 34%.
Karhu-team - fc inttel 0:1

50e minuut.
Caraiman rent richting de bal. Caraiman geeft de bal voor. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Raittinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Raittinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karhu-team - fc inttel 1:1

58e minuut.
Caraiman probeert naar een medespeler te passen. Rousku bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousku passt de bal in één keer door. Raittinen rent richting de bal. Raittinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nieznośny is nu in balbezit. Nieznośny geeft een hoge lob. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves geeft de bal voor. Pavelson springt en kopt de bal. Hồng Vinh bokst de bal weg.

75e minuut.
Kisielewski met een sublieme pass. Reeves is nu in balbezit. Reeves met een sublieme pass. Pavelson is nu in balbezit. Pavelson haalt uit met een fantastische trap. Hồng Vinh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Vähänen geeft een hoge lob. Caraiman kopt de bal weg. Kaleva rent richting de bal. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kaleva rent richting de bal. Oryszko verovert de bal door een tackle van achteren. Raittinen verovert de bal door een tackle van achteren. Raittinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhu-team - fc inttel 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhu-team 48%, fc inttel 52%.
Karhu-team - fc inttel 2:1