Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BÖHLER FC Termites
Uber supoffx11 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 60.9
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Sarakontu met een sublieme pass. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel speelt de bal door. Roegiers geeft een hoge lob. Kumbálek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sarakontu rent richting de bal. Sarakontu passt de bal zonder na te denken. Roegiers rent richting de bal. Roegiers haalt uit met een fantastische trap. Tarhanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sarakontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarakontu passt de bal met de wreef. Roegiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Roegiers geeft de bal voor. Kumbálek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Miciun kopt de bal weg. Roegiers is nu in balbezit. Conţevici maakt een afschuwelijke overtreding. Conţevici krijgt een gele kaart.

32e minuut.
van der Wiel speelt de bal door. Roegiers probeert naar een medespeler te passen. Riverón is nu in balbezit. Kumbálek verovert de bal door een tackle van achteren. Kumbálek schiet op doel. Hamari bokst de bal weg.

34e minuut.
Inworp. Riverón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäntykallio probeert naar een medespeler te passen. Bello Serans rent richting de bal. Bello Serans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BÖHLER - FC Termites 1:0

37e minuut.
Mäntykallio speelt de bal door. Syrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrek passt de bal met de wreef. Bello Serans is nu in balbezit. Bello Serans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BÖHLER - FC Termites 2:0

45e minuut.
Riverón probeert naar een medespeler te passen. Mäntykallio kan de bal niet met de borst controleren. Roegiers met een sublieme pass. Laurila is nu in balbezit. Laurila geeft een lange en hoge pass. Hamari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kumbálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumbálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BÖHLER - FC Termites 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BÖHLER 74%, FC Termites 26%.
BÖHLER - FC Termites 2:1

47e minuut.
Sarakontu met een sublieme pass. Roegiers is nu in balbezit. Roegiers geeft een hoge lob. Kumbálek rent richting de bal. Kumbálek haalt uit met een fantastische trap. Hamari bokst de bal weg.

63e minuut.
Roegiers is nu in balbezit. Roegiers passt de bal zonder na te denken. Sarakontu is nu in balbezit. Sarakontu probeert naar een medespeler te passen. Roegiers geeft de bal voor. Hamari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Doeltrap. Berdešius komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Syrek geeft een hoge lob. Uria kopt de bal weg. Klungelig pakt Nichifor de bal. Alda rent richting de bal. Alda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Suwalski geeft de bal voor. Uria rent richting de bal. Uria passt de bal zonder na te denken. Bello Serans rent richting de bal. Bello Serans haalt uit met een fantastische trap. Koniaris bokst de bal weg.

88e minuut.
Suwalski is nu in balbezit. Suwalski passt de bal in één keer door. Mäntykallio geeft de bal voor. Alda is nu in balbezit. Alda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BÖHLER 61%, FC Termites 39%.
BÖHLER - FC Termites 2:1