Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team timon FC Elävä Elämä
343 Tactiek Levitys
52% Balbezit 48%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.6 gemiddelde waardering 37.6
outstanding Schieten adequate
formidable Passen weak
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Saldías is nu in balbezit. Porkka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korda. Korda krijgt een gele kaart. Porkka raakt geblesseerd tijdens het duel. Hałgas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saldías maakt een snoekduik en kopt de bal. Megyesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Mäenaho passt de bal zonder na te denken. Porkka rent richting de bal. Porkka passt de bal zonder na te denken. Saldías is nu in balbezit. Saldías schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 1:0

5e minuut.
Hałgas probeert naar een medespeler te passen. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho passt de bal met de wreef. Saldías is nu in balbezit. Saldías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mäenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerati. Mäenaho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hałgas met een snel genomen vrije trap. Saldías maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 2:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argyroudis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matesovičius geeft de bal voor. Saldías maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 3:0

12e minuut.
Korda onderschept slim de pass. Porkka rent richting de bal. Mäenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäenaho draait met de bal, schiet en ... Megyesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 4:0

13e minuut.
Matesovičius passt de bal zonder na te denken. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías passt de bal met de wreef. Daar is Porkka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porkka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 5:0

18e minuut.
Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu passt de bal in één keer door. Argyroudis met een sublieme pass. Mäenaho rent richting de bal. Mäenaho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Porkka is nu in balbezit. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho draait met de bal, schiet en ... Megyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 6:0

23e minuut.
Czechowski is nu in balbezit. Cerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka verovert de bal door een tackle van achteren. Porkka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 7:0

27e minuut.
Saldías draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wierzbicki de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Björkholm zal de hoekschop nemen. Saldías krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 8:0

37e minuut.
Mäenaho geeft de bal voor. Wierzbicki kopt de bal weg. Korda heeft problemen om de bal te vangen. Porkka rent richting de bal. Porkka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Porkka passt de bal met de wreef. Daar is Saldías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäenaho draait met de bal, schiet en ... Megyesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 9:0

40e minuut.
Velardo probeert naar een medespeler te passen. Huras is nu in balbezit. Mäenaho verovert de bal door een tackle van achteren. Mäenaho geeft een hoge lob. Saldías maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 10:0

43e minuut.
Nurmikivi met een sublieme pass. Klungelig pakt Porkka de bal. Porkka passt de bal zonder na te denken. Mäenaho rent richting de bal. Mäenaho schiet op doel. Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czechowski geeft een lange en hoge pass. Boiangiu kopt de bal weg. Mäenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäenaho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Saldías de bal onder controle te krijgen. Paal! Somppi heeft problemen om de bal te vangen. Saldías rent richting de bal. Saldías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 21%, FC Elävä Elämä 79%.
team timon - FC Elävä Elämä 11:0

47e minuut.
Wierzbicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argyroudis met een snelle inworp. Mäenaho rent richting de bal. Mäenaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Boiangiu geeft de bal voor. Mäenaho kopt de bal weg. Porkka is nu in balbezit. Porkka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 12:0

52e minuut.
Porkka passt de bal in één keer door. Saldías rent richting de bal. Czechowski rent richting de bal. Mäenaho onderschept slim de pass. Mäenaho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán schiet op doel. Rajavaara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Saldías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldías passt de bal zonder na te denken. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka schiet op doel. Megyesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 13:0

65e minuut.
Stănică komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Saldías rent richting de bal. Porkka rent richting de bal. Saldías rent richting de bal. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka schiet op doel. Megyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Megyesi met een sublieme pass. Matesovičius kopt de bal weg. Stănică heeft problemen om de bal te vangen. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka haalt uit met een fantastische trap. Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czechowski geeft een lange en hoge pass. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu kopt de bal weg. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Björkholm geeft een lange en hoge pass. Cerati heeft problemen om de bal te vangen. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Czechowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mäenaho passt de bal in één keer door. Czechowski heeft problemen om de bal te vangen. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Boiangiu geeft de bal voor. Mäenaho kopt de bal weg. Czechowski heeft problemen om de bal te vangen. Porkka is nu in balbezit. Porkka schiet op doel. Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Saldías rent richting de bal. Saldías passt de bal met de wreef. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 14:0

77e minuut.
Czechowski met een sublieme pass. Argyroudis speelt de bal door. Matesovičius rent richting de bal. Matesovičius geeft een hoge lob. Saldías krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 15:0

82e minuut.
Wierzbicki speelt de bal door. Matesovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Matesovičius speelt de bal door. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka haalt uit met een fantastische trap. Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka is nu in balbezit. Saldías speelt de bal door. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Megyesi speelt de bal door. Porkka kopt de bal weg. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäenaho rent richting de bal. Mäenaho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saldías rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Saldías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldías passt de bal in één keer door. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka draait met de bal, schiet en ... Megyesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Boiangiu de bal. Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wierzbicki de bal onder controle te krijgen. Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Elävä Elämä 16:0

90e minuut.
Klungelig pakt Korda de bal. Korda passt de bal in één keer door. Somppi is nu in balbezit. Porkka verovert de bal door een tackle van achteren. Porkka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 14%, FC Elävä Elämä 86%.
team timon - FC Elävä Elämä 16:0