Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saunan takana on vieläkin tilaa fc_tex
Fastin vinojuoks Tactiek 4-3-1-2
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
48.8 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Oržakauskas rent richting de bal. Oržakauskas passt de bal in één keer door. Salonheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salonheimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - fc_tex 1:0

10e minuut.
Achim springt en kopt de bal. Barrera rent richting de bal. Piaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Achim rent richting de bal. Achim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Honko geeft een hoge lob. Amaral rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Barrera draait met de bal, schiet en ... Bălănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saunan takana on vieläkin tilaa - fc_tex 1:1

20e minuut.
Barrera rent richting de bal. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera draait met de bal, schiet en ... Bălănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vezzaro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Battalgazioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salonheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salonheimo geeft een hoge lob. Ihamäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Immonen verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veijonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oržakauskas rent richting de bal. Oržakauskas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 53%, fc_tex 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saunan takana on vieläkin tilaa - fc_tex 1:1

46e minuut.
Purmonen komt het veld opgelopen. Syväniemi komt het veld opgelopen. Tyyskä komt het veld opgelopen. Veneranta komt het veld opgelopen. Ruokonen komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ruokonen rent richting de bal. Kalliomaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruokonen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vuorikivi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Purmonen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Aleksander passt de bal in één keer door. Purmonen heeft problemen om de bal te vangen. Purmonen met een sublieme pass. Tyyskä is nu in balbezit. Tyyskä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - fc_tex 1:2

59e minuut.
Battalgazioğlu met de inworp. Purmonen met een sublieme pass. Sládeček probeert naar een medespeler te passen. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä schiet op doel. Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Nádasdy geeft de bal voor. Buitenspel voor Veijonen. Goede buitenspelval van de verdediging. Syväniemi neemt vlug de vrije trap. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - fc_tex 1:3

70e minuut.
Veneranta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Purmonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purmonen probeert naar een medespeler te passen. Veneranta geeft de bal voor. Tyyskä maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Purmonen speelt de bal door. Klungelig pakt Sládeček de bal. Sládeček probeert naar een medespeler te passen. Tyyskä is nu in balbezit. Tyyskä draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Syväniemi geeft de bal voor. Sládeček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piaggio de bal. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Amaral geeft een hoge lob. Inworp. Aleksander met een snelle inworp. Purmonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purmonen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Aleksander probeert naar een medespeler te passen. Tyyskä rent richting de bal. Ruokonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokonen schiet op doel. Tyyskä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 68%, fc_tex 32%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - fc_tex 1:3