Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arselona AC Pallo-sepot
352 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 50.8
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Leu verovert de bal door een tackle van achteren. Leu geeft een hoge lob. Hovi met een sublieme pass. Daar is Hauki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Klungelig pakt Zubiaga de bal. Zubiaga geeft de bal voor. Leu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hovi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Hauki heeft problemen om de bal te vangen. Jiboia geeft een hoge lob. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap. Salojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Pallo-sepot 0:1

12e minuut.
Daar is Zachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauki rent richting de bal. Hauki passt de bal met de wreef. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga draait met de bal, schiet en ... Viherlaiho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Hovi met een snelle inworp. Gonzalez Pacheco rent richting de bal. Zachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Zachacz geeft een hoge lob. Zubiaga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arselona AC - Pallo-sepot 1:1

15e minuut.
Myllylahti passt de bal met de wreef. Peipponen heeft problemen om de bal te vangen. Zachacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zachacz krijgt een gele kaart. Peipponen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jiboia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Melchiorre probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Pallo-sepot 1:2

21e minuut.
Hovi met een sublieme pass. Hauki is nu in balbezit. Gonzalez Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonzalez Pacheco krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Hauki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paakkala met een snel genomen vrije trap. Viherlaiho met een sublieme pass. Peipponen kopt de bal weg. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk passt de bal met de wreef. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen schiet op doel. Salojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Pallo-sepot 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arselona AC 51%, Pallo-sepot 49%.
Arselona AC - Pallo-sepot 1:3

46e minuut.
Korkolis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Korkolis rent richting de bal. Viherlaiho met een sublieme pass. Gonzalez Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Pacheco geeft een lange en hoge pass. Ślusarczyk speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Pallo-sepot 1:4

60e minuut.
Jiboia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiboia geeft een lange en hoge pass. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Pallo-sepot 1:5

66e minuut.
Jiboia verovert de bal door een tackle van achteren. Jiboia geeft de bal voor. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Pallo-sepot 1:6

74e minuut.
Palovirta onderschept slim de pass. Ślusarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarczyk geeft een hoge lob. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk met een sublieme pass. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Paakkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti onderschept slim de pass. Myllylahti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peipponen de bal. Peipponen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arselona AC 60%, Pallo-sepot 40%.
Arselona AC - Pallo-sepot 1:6