Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:03
  • Competitiewedstrijd: I-divisioona.03
  • Stadion: Finski
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 25515
Mágico Klubi Saappaat
RibS Tactiek 343
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Pantović onderschept slim de pass. Pantović passt de bal in één keer door. Teerenhovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis onderschept slim de pass. Sybis draait met de bal, schiet en ... Rahnasto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Sybis verovert de bal door een tackle van achteren. Sybis met een sublieme pass. Cibelli D`Auria rent richting de bal. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Saappaat 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Holmstén de bal. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis passt de bal met de wreef. Daar is Cibelli D`Auria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibelli D`Auria schiet op doel. Rahnasto bokst de bal weg. Daar is Holmstén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria rent richting de bal. Cibelli D`Auria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gassen met een sublieme pass. Pożegowiak heeft problemen om de bal te vangen. Pożegowiak probeert naar een medespeler te passen. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria haalt uit met een fantastische trap. Rahnasto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rafalski kopt de bal weg. Daar is Männynsalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Männynsalo geeft een hoge lob. Daar is Virpiläinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virpiläinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Männynsalo rent richting de bal. Januška rent richting de bal. Männynsalo onderschept slim de pass. Männynsalo geeft een hoge lob. Sirviö krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mágico Klubi - Saappaat 1:1

32e minuut.
Teerenhovi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urs met de inworp. Pożegowiak geeft een hoge lob. Sybis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gassen passt de bal in één keer door. Pantović rent richting de bal. Pantović passt de bal zonder na te denken. Sybis rent richting de bal. Sybis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Saappaat 2:1

37e minuut.
Urs is nu in balbezit. Urs passt de bal in één keer door. Cibelli D`Auria rent richting de bal. Cibelli D`Auria haalt uit met een fantastische trap. Rahnasto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Saappaat 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágico Klubi 53%, Saappaat 47%.
Mágico Klubi - Saappaat 3:1

49e minuut.
Orasmaa geeft een lange en hoge pass. Januška probeert de bal met de borst te controleren. Männynsalo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Männynsalo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Rahnasto met een sublieme pass. Yli-Panula kopt de bal weg. Vihanto speelt de bal door. Sirviö rent richting de bal. Sirviö draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pożegowiak passt de bal zonder na te denken. Urs is nu in balbezit. Yli-Panula maakt een afschuwelijke overtreding. Yli-Panula krijgt een gele kaart. Urs raakt geblesseerd tijdens het duel. Farjaszewski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Sybis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmstén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmstén passt de bal met de wreef. Vihanto rent richting de bal. Vihanto draait met de bal, schiet en ... Kolarovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Juessen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sybis is nu in balbezit. Sybis passt de bal met de wreef. Cibelli D`Auria is nu in balbezit. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ... Rahnasto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spanoudakis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sybis kopt de bal weg. Urs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orasmaa. Orasmaa krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pożegowiak kopt de bal weg. Daar is Urs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urs met een sublieme pass. Cibelli D`Auria rent richting de bal. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cibelli D`Auria rent richting de bal. Komulainen kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Juessen speelt de bal door. Pantović probeert naar een medespeler te passen. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria haalt uit met een fantastische trap. Rahnasto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Saappaat 4:1

83e minuut.
Gassen rent richting de bal. Gassen passt de bal met de wreef. Cibelli D`Auria is nu in balbezit. Cibelli D`Auria haalt uit met een fantastische trap. Rahnasto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Saappaat 5:1

87e minuut.
Pożegowiak probeert naar een medespeler te passen. Urs rent richting de bal. Urs speelt de bal door. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria haalt uit met een fantastische trap. Rahnasto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágico Klubi 41%, Saappaat 59%.
Mágico Klubi - Saappaat 5:1