Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot AC Helsinki
442 Tactiek 4
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Coposu is nu in balbezit. Coposu passt de bal zonder na te denken. Ciccio heeft problemen om de bal te vangen. Ciccio draait met de bal, schiet en ... Saarenheimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lina onderschept slim de pass. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio passt de bal zonder na te denken. Coposu is nu in balbezit. Coposu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sipi heeft problemen om de bal te vangen. Heinikainen is nu in balbezit. Heinikainen passt de bal met de wreef. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea draait met de bal, schiet en ... Viitsalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rantaniemi is nu in balbezit. Lina rent richting de bal. Lina passt de bal zonder na te denken. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk geeft een hoge lob. Viitsalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lina speelt de bal door. Coposu rent richting de bal. Coposu passt de bal met de wreef. Ciccio rent richting de bal. Ciccio haalt uit met een fantastische trap. Saarenheimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kotinurmi probeert naar een medespeler te passen. Coposu is nu in balbezit. Coposu speelt de bal door. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leu speelt de bal door. Hellevuo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio draait met de bal, schiet en ... Saarenheimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Gonzalez Pacheco speelt de bal door. Daar is Lina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lina passt de bal in één keer door. Ciccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciccio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - AC Helsinki 0:1

39e minuut.
Ciorbea heeft problemen om de bal te vangen. Ciorbea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rantaniemi de bal. Heinikainen is nu in balbezit. Heinikainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pallo-sepot - AC Helsinki 1:1

41e minuut.
Rantaniemi heeft problemen om de bal te vangen. Lina probeert naar een medespeler te passen. Ciccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciccio haalt uit met een fantastische trap. Saarenheimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - AC Helsinki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 56%, AC Helsinki 44%.
Pallo-sepot - AC Helsinki 1:2

50e minuut.
Daar is Coposu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu passt de bal zonder na te denken. Hellevuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciccio onderschept slim de pass. Ciccio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Saarenheimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Carrubba is nu in balbezit. Sipi probeert naar een medespeler te passen. Korva probeert naar een medespeler te passen. Heinikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinikainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Saarenheimo trapt de bal weg. Rantaniemi kopt de bal weg. Daar is Carrubba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorbea onderschept slim de pass. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Viitsalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gonzalez Pacheco speelt de bal door. Carrubba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorbea schiet op doel. Viitsalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pallo-sepot - AC Helsinki 2:2

81e minuut.
Kotinurmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotinurmi geeft een hoge lob. Riissanen kopt de bal weg. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Carrubba probeert de bal aan de voet te houden. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciorbea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciorbea neemt de penalty, wat een uithaal! Viitsalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Rantaniemi is nu in balbezit. Rantaniemi met een sublieme pass. Gonzalez Pacheco is nu in balbezit. Gonzalez Pacheco geeft een lange en hoge pass. Ciorbea maakt een snoekduik en kopt de bal. Viitsalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinikainen onderschept slim de pass. Heinikainen draait met de bal, schiet en ... Viitsalo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kotinurmi met een snelle inworp. Coposu rent richting de bal. Korva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coposu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coposu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - AC Helsinki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 49%, AC Helsinki 51%.
Pallo-sepot - AC Helsinki 2:3