Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Boylestad Rautalaakso Rangers
Normal Tactiek 541
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 34.9
average Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Ollilainen is nu in balbezit. Ollilainen passt de bal in één keer door. Perttu geeft een hoge lob. Poikkimäki rent richting de bal. Poikkimäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Poikkimäki passt de bal in één keer door. Pellonperä rent richting de bal. Peränen onderschept slim de pass. Poikkimäki verovert de bal door een tackle van achteren. Poikkimäki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Boylestad - Rautalaakso Rangers 0:1

26e minuut.
Orell met een snelle inworp. Höök rent richting de bal. Höök geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Poikkimäki de bal. Poikkimäki haalt uit met een fantastische trap. Palolammi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Palolammi trapt de bal weg van het doel. Perttu kopt de bal weg. Klungelig pakt Saarioinen de bal. Poikkimäki rent richting de bal. Poikkimäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Perttu geeft een lange en hoge pass. Laiho heeft problemen om de bal te vangen. Poikkimäki rent richting de bal. Poikkimäki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Porola rent richting de bal. Kareoja verovert de bal door een tackle van achteren. Kareoja passt de bal in één keer door. Poikkimäki rent richting de bal. Poikkimäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Boylestad - Rautalaakso Rangers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Boylestad 54%, Rautalaakso Rangers 46%.
Fc Boylestad - Rautalaakso Rangers 0:2

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Urpila stond buitenspel. Perttu neemt vlug de vrije trap. Laiho rent richting de bal. Poikkimäki verovert de bal door een tackle van achteren. Poikkimäki haalt uit met een fantastische trap. Palolammi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Saarioinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomaila is nu in balbezit. Saarioinen rent richting de bal. Tuomaila verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomaila geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Boylestad - Rautalaakso Rangers 0:3

76e minuut.
Kaarlela is nu in balbezit. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök probeert naar een medespeler te passen. Poikkimäki is nu in balbezit. Poikkimäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Perttu kopt de bal weg. Klungelig pakt Saarioinen de bal. Poikkimäki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poikkimäki krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Perttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perttu met een sublieme pass. Poikkimäki rent richting de bal. Poikkimäki draait met de bal, schiet en ... Koskenmäki probeert de bal aan de voet te houden. Palolammi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Boylestad 55%, Rautalaakso Rangers 45%.
Fc Boylestad - Rautalaakso Rangers 0:3