Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuokkalan kauhu :) Rautalaakso Rangers
352 Tactiek 541
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 34.8
good Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Capitán de bal. Pirinen is nu in balbezit. Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen rent richting de bal. Pirinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pellonperä speelt de bal door. Peltojoki is nu in balbezit. Peltojoki geeft een lange en hoge pass. Poikkimäki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Rautalaakso Rangers 0:1

11e minuut.
Haapa-aho met de inworp. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen passt de bal zonder na te denken. Ruusulinna is nu in balbezit. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuokkalan kauhu :) - Rautalaakso Rangers 1:1

17e minuut.
Merivuo heeft problemen om de bal te vangen. Nyrönen met een sublieme pass. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen geeft de bal voor. Capitán krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Taivalkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Taivalkoski geeft een hoge lob. Inworp. Merivuo met een snelle inworp. Pirinen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Perttu is nu in balbezit. Pirinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pirinen geeft een hoge lob. Ruusulinna krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Rautalaakso Rangers 2:1

45e minuut.
Inworp. Orell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ylöstalo met een sublieme pass. Perttu rent richting de bal. Perttu draait met de bal, schiet en ... Syrjäsalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuokkalan kauhu :) 39%, Rautalaakso Rangers 61%.
Kuokkalan kauhu :) - Rautalaakso Rangers 2:1

46e minuut.
Poikkimäki met een sublieme pass. Pellonperä heeft problemen om de bal te vangen. Ruusulinna is nu in balbezit. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Ylöstalo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Capitán de bal. Tuomaila is nu in balbezit. Ruusulinna verovert de bal door een tackle van achteren. Ruusulinna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Rautalaakso Rangers 3:1

51e minuut.
Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna geeft de bal voor. Taivalkoski kopt de bal weg. Ylöstalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylöstalo geeft een lange en hoge pass. Välilä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capitán rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - Rautalaakso Rangers 4:1

63e minuut.
Ylöstalo probeert naar een medespeler te passen. Pirinen is nu in balbezit. Pirinen passt de bal zonder na te denken. Ruusulinna is nu in balbezit. Ruusulinna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pirinen onderschept slim de pass. Pirinen passt de bal met de wreef. Capitán heeft problemen om de bal te vangen. Pirinen rent richting de bal. Pirinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Perttu heeft problemen om de bal te vangen. Pirinen rent richting de bal. Pirinen geeft de bal voor. Ruusulinna is nu in balbezit. Ruusulinna schiet op doel. Välilä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Taivalkoski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merivuo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirinen rent richting de bal. Pirinen haalt uit met een fantastische trap. Välilä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capitán is nu in balbezit. Capitán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nyrönen probeert naar een medespeler te passen. Merivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merivuo passt de bal zonder na te denken. Ruusulinna heeft problemen om de bal te vangen. Ruusulinna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pellonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylöstalo onderschept slim de pass. Ylöstalo speelt de bal door. Capitán is nu in balbezit. Capitán haalt uit met een fantastische trap. Välilä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuokkalan kauhu :) 15%, Rautalaakso Rangers 85%.
Kuokkalan kauhu :) - Rautalaakso Rangers 4:1