Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuonpuoleiset Fc Boylestad
Testaamista Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 23.2
adequate Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Peränen geeft een hoge lob. Urpila rent richting de bal. Dragić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragić krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Porola passt de bal met de wreef. Urpila rent richting de bal. Met opzet legt Danić zijn tegenspeler op de grond. Danić krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Seebach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seebach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paloaho de bal. Boragno is nu in balbezit. Boragno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Honkamäki is nu in balbezit. Balak verovert de bal door een tackle van achteren. Balak geeft de bal voor. Klungelig pakt Henty de bal. Henty schiet op doel. Palolammi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laiho bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno verovert de bal door een tackle van achteren. Boragno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloaho rent richting de bal. Boragno is nu in balbezit. Boragno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Fc Boylestad 1:0

29e minuut.
Porola speelt de bal door. Klungelig pakt Urpila de bal. Henty verovert de bal door een tackle van achteren. Boragno is nu in balbezit. Boragno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Fc Boylestad 2:0

31e minuut.
Daar is Henty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honkamäki rent richting de bal. Boragno onderschept slim de pass. Henty is nu in balbezit. Henty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Fc Boylestad 3:0

41e minuut.
Laiho geeft een hoge lob. Inworp. Buzea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Seebach geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuonpuoleiset 25%, Fc Boylestad 75%.
Tuonpuoleiset - Fc Boylestad 3:0

50e minuut.
Balak geeft een lange en hoge pass. Henty is nu in balbezit. Boragno is nu in balbezit. Boragno schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laiho de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Reunamaa probeert de bal aan de voet te houden. Liikkavainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liikkavainen met een sublieme pass. Porola bereikt de bal nog maar net als eerste. Porola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Fc Boylestad 3:1

59e minuut.
Klungelig pakt Seebach de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaarlela. Seebach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buzea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paloaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloaho schiet op doel. Palolammi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Fc Boylestad 4:1

61e minuut.
Saarioinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak verovert de bal door een tackle van achteren. Balak speelt de bal door. Boragno is nu in balbezit. Boragno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Boragno rent richting de bal. Laiho verovert de bal door een tackle van achteren. Laiho geeft een hoge lob. Henty bereikt de bal nog maar net als eerste. Henty draait met de bal, schiet en ... Palolammi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Peränen rent richting de bal. Danić verovert de bal door een tackle van achteren. Danić speelt de bal door. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Danić rent richting de bal. Danić passt de bal zonder na te denken. Balak speelt de bal door. Henty is nu in balbezit. Henty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Reunamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Reunamaa geeft de bal voor. Henty kopt de bal weg. Boragno is nu in balbezit. Boragno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Henty bereikt de bal nog maar net als eerste. Henty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Fc Boylestad 5:1

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Palolammi niet meer kan verder spelen. Suomenkylä komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Seebach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balak de bal. Balak speelt de bal door. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suomenkylä met een harde bal richting middenveld. Danić kopt de bal weg. Boragno rent richting de bal. Boragno draait met de bal, schiet en ... Suomenkylä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Danić rent richting de bal. Danić probeert naar een medespeler te passen. Seebach geeft een lange en hoge pass. Boragno is nu in balbezit. Boragno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Fc Boylestad 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuonpuoleiset 14%, Fc Boylestad 86%.
Tuonpuoleiset - Fc Boylestad 6:1