Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC hiidlased Imatran Pyunik
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Kansanen geeft een hoge lob. Palovesi geeft een hoge lob. Daar is Härkönen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirkiä is nu in balbezit. Sirkiä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC hiidlased - Imatran Pyunik 1:0

35e minuut.
Timola bereikt de bal nog maar net als eerste. Timola geeft de bal voor. Vuorensalmi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarasalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hiidlased 50%, Imatran Pyunik 50%.
FC hiidlased - Imatran Pyunik 1:0

53e minuut.
Vuorensalmi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savilammi met een snelle inworp. Sarasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarasalo geeft een hoge lob. Havukainen bokst de bal weg. Vuorenalusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenalusta haalt uit met een fantastische trap. Virkkunen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC hiidlased - Imatran Pyunik 1:1

66e minuut.
Suonio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tiensyrjä de bal. Sirkiä rent richting de bal. Sirkiä draait met de bal, schiet en ... Metsäranta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC hiidlased - Imatran Pyunik 2:1

68e minuut.
Kansanen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siika-aho met een snelle inworp. Palovesi controleert de bal met de borst. Palovesi geeft een hoge lob. Metsäranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hiidlased 49%, Imatran Pyunik 51%.
FC hiidlased - Imatran Pyunik 2:1