Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanhat Juopot Tampereen Härät
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 14.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Paasijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Räikkönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Räikkönen probeert naar een medespeler te passen. Töykkä rent richting de bal. Töykkä haalt uit met een fantastische trap. Hanninen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Töykkä onderschept slim de pass. Töykkä passt de bal zonder na te denken. Volotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Volotinen draait met de bal, schiet en ... Hanninen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Paloluoma is nu in balbezit. Tähkävuori verovert de bal door een tackle van achteren. Tähkävuori met een sublieme pass. Töykkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Töykkä schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanhat Juopot - Tampereen Härät 1:0

29e minuut.
Salotupa passt de bal met de wreef. Töykkä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paasijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Töykkä rent richting de bal. Töykkä draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Prusila is nu in balbezit. Salotupa verovert de bal door een tackle van achteren. Salotupa passt de bal in één keer door. Töykkä rent richting de bal. Töykkä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanhat Juopot - Tampereen Härät 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanhat Juopot 32%, Tampereen Härät 68%.
Vanhat Juopot - Tampereen Härät 2:0

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salotupa neemt de hoekschop. Saarioja kopt de bal weg. Räikkönen rent richting de bal. Räikkönen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanhat Juopot - Tampereen Härät 3:0

50e minuut.
Jurvala bereikt de bal nog maar net als eerste. Volotinen is nu in balbezit. Jurvala maakt een afschuwelijke overtreding. Jurvala krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Prusila is nu in balbezit. Volotinen verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paasijoki. Volotinen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Volotinen kan niet meer verder spelen. Holmen komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Välikorpi is nu in balbezit. Prusila rent richting de bal. Prusila passt de bal in één keer door. Jurvala is nu in balbezit. Jurvala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Salotupa met de inworp. Holmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusila begaat een overtreding. Prusila krijgt een gele kaart. Holmen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holmen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Räikkönen is nu in balbezit. Räikkönen haalt uit met een fantastische trap. Savenmäki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanhat Juopot - Tampereen Härät 4:0

85e minuut.
Salotupa heeft problemen om de bal te vangen. Salotupa probeert naar een medespeler te passen. Töykkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Töykkä schiet op doel. Hanninen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanhat Juopot - Tampereen Härät 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanhat Juopot 34%, Tampereen Härät 66%.
Vanhat Juopot - Tampereen Härät 5:0