Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiikerit Tenavatähdet
Normal Tactiek FFT
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 30.1
poor Schieten weak
poor Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Vierimaa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Metsälä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajasalo begaat een overtreding. Rajasalo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pokelainen heeft problemen om de bal te vangen. Vierimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierimaa passt de bal zonder na te denken. Metsälä rent richting de bal. Metsälä draait met de bal, schiet en ... Ousserir bokst de bal weg.

20e minuut.
Poukka verovert de bal door een tackle van achteren. Halonen onderschept slim de pass. Karppi is nu in balbezit. Koisti is nu in balbezit. Koisti geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Uronen speelt de bal door. Sibelius rent richting de bal. Majurin is nu in balbezit. Tillander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tillander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hatakka speelt de bal door. Vierimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierimaa met een sublieme pass. Metsälä is nu in balbezit. Metsälä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiikerit - Tenavatähdet 0:1

38e minuut.
Pokelainen geeft een hoge lob. Soinila met een sublieme pass. Metsälä rent richting de bal. Metsälä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiikerit - Tenavatähdet 0:2

42e minuut.
Joentakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Joentakanen geeft een lange en hoge pass. Vierimaa speelt de bal door. Metsälä rent richting de bal. Metsälä draait met de bal, schiet en ... Ousserir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiikerit - Tenavatähdet 0:3

44e minuut.
Sibelius speelt de bal door. Tillander heeft problemen om de bal te vangen. Metsälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsälä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiikerit - Tenavatähdet 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiikerit 58%, Tenavatähdet 42%.
Tiikerit - Tenavatähdet 0:4

53e minuut.
Hatakka kopt de bal weg. Marjomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjomaa geeft de bal voor. Vierimaa rent richting de bal. Vierimaa draait met de bal, schiet en ... Ousserir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Doeltrap. Marjomaa trapt de bal weg. Soinila kopt de bal weg. Metsälä is nu in balbezit. Metsälä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Karppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karppi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marjomaa de bal. Metsälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsälä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Leponiemi speelt de bal door. Hatakka rent richting de bal. Hatakka geeft de bal voor. Metsälä rent richting de bal. Metsälä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiikerit 69%, Tenavatähdet 31%.
Tiikerit - Tenavatähdet 0:4