Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padelistas Raudun Reipas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Salonkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salonkangas speelt de bal door. Reunala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihkakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Pihkakoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Padelistas - Raudun Reipas 1:0

7e minuut.
Maunu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maunu geeft een hoge lob. Salonkangas kopt de bal weg. Pihkakoski is nu in balbezit. Pihkakoski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mäentakanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peltovirta is nu in balbezit. Salokannel begaat een overtreding. Salokannel krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hauhiainen is nu in balbezit. Tonteri verovert de bal door een tackle van achteren. Tonteri probeert naar een medespeler te passen. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mellilä heeft problemen om de bal te vangen. Rautajoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollo onderschept slim de pass. Mellilä rent richting de bal. Mellilä schiet op doel. Myllykallio bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rantapere neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padelistas 46%, Raudun Reipas 54%.
Padelistas - Raudun Reipas 1:0

52e minuut.
Rautajoki probeert naar een medespeler te passen. Tonteri is nu in balbezit. Hauhiainen rent richting de bal. Salonkangas is nu in balbezit. Salonkangas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Salokannel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isaksson rent richting de bal. Salonkangas onderschept slim de pass. Salonkangas geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Padelistas - Raudun Reipas 2:0

68e minuut.
Isaksson rent richting de bal. Salonkangas onderschept slim de pass. Salonkangas met een sublieme pass. Pihkakoski is nu in balbezit. Pihkakoski haalt uit met een fantastische trap. Tapiolinna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Sutela heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollo is nu in balbezit. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padelistas 33%, Raudun Reipas 67%.
Padelistas - Raudun Reipas 2:0