Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Total Serve Slabi Prodajalci
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Pečnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leduc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Murn de bal. Hojnik is nu in balbezit. Molitorys speelt de bal door. Abram is nu in balbezit. Abram passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - Slabi Prodajalci 1:0

10e minuut.
Pekošak is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leduc met een snelle inworp. Molitorys rent richting de bal. Molitorys geeft een lange en hoge pass. Paal!

15e minuut.
Abram probeert naar een medespeler te passen. Zgaga rent richting de bal. Oz onderschept slim de pass. Molitorys verovert de bal door een tackle van achteren. Molitorys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - Slabi Prodajalci 2:0

18e minuut.
Zgaga is nu in balbezit. Zgaga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pečnik de bal onder controle te krijgen. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys haalt uit met een fantastische trap. Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Potočnik geeft een hoge lob. Adler kopt de bal weg. Hojnik rent richting de bal. Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molitorys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Boček verovert de bal door een tackle van achteren. Boček passt de bal in één keer door. Trubar rent richting de bal. Trubar haalt uit met een fantastische trap. Semler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jereb bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Pečnik geeft een hoge lob. Inworp. Kamnik met een snelle inworp. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Abram de bal onder controle te krijgen. Majcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga haalt uit met een fantastische trap. Potočnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - Slabi Prodajalci 3:0

35e minuut.
Abram rent richting de bal. Adler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekošak. Pekošak krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Leduc met een snelle inworp. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys geeft een hoge lob. Pečnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Majcen de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Serve 23%, Slabi Prodajalci 77%.
Total Serve - Slabi Prodajalci 3:0

55e minuut.
Oz passt de bal met de wreef. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcen onderschept slim de pass. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Knez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik passt de bal in één keer door. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Adler rent richting de bal. Adler passt de bal met de wreef. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga schiet op doel. Majcen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Abram bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Adler speelt de bal door. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Majcen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

73e minuut.
Daar is Leduc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leduc met een sublieme pass. Zgaga heeft problemen om de bal te vangen. Molitorys rent richting de bal. Molitorys haalt uit met een fantastische trap. Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hojnik is nu in balbezit. Hojnik met een sublieme pass. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček is nu in balbezit. Boček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Abram geeft de bal voor. Klungelig pakt Hojnik de bal. Oz rent richting de bal. Molitorys verovert de bal door een tackle van achteren. Molitorys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Knez heeft problemen om de bal te vangen. Knez passt de bal zonder na te denken. Trubar is nu in balbezit. Boček is nu in balbezit. Boček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Serve - Slabi Prodajalci 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Serve 36%, Slabi Prodajalci 64%.
Total Serve - Slabi Prodajalci 3:1