Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:08
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: ekstream Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 37322
ekstream Hajdoše
Wing Tactiek Basic 532
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
65.6 gemiddelde waardering 54.1
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Süleymanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Melemenis de bal. Silva rent richting de bal. Silva geeft een hoge lob. Lisota krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Vivardi passt de bal in één keer door. Oglocki rent richting de bal. Oglocki geeft een hoge lob. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Serra bokst de bal weg.

22e minuut.
Radaković geeft een hoge lob. Rurkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ali is nu in balbezit. Ali schiet op doel. Məhərrəmov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Hajdoše 0:1

24e minuut.
Radaković kopt de bal weg. Absec heeft problemen om de bal te vangen. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel. Serra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ekstream - Hajdoše 1:1

34e minuut.
Lisota kopt de bal weg. Giavon geeft een lange en hoge pass. Silva kopt de bal weg. Lisota rent richting de bal. Lisota draait met de bal, schiet en ... Serra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Hajdoše 2:1

43e minuut.
Giavon is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco passt de bal zonder na te denken. Ali rent richting de bal. Ali draait met de bal, schiet en ... Məhərrəmov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstream 45%, Hajdoše 55%.
ekstream - Hajdoše 2:1

52e minuut.
Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Süleymanov kopt de bal weg. Giavon geeft een lange en hoge pass. Răcaru probeert de bal met de borst te controleren. Lisota is nu in balbezit. Lisota draait met de bal, schiet en ... Serra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Oglocki passt de bal zonder na te denken. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Serra bokst de bal weg.

70e minuut.
Melemenis rent richting de bal. Giavon onderschept slim de pass. Giavon speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Caçapava kopt de bal weg. Giavon rent richting de bal. Melemenis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Melemenis krijgt een gele kaart. Giavon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giavon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Süleymanov onderschept slim de pass. Oglocki geeft een lange en hoge pass. Lisota kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Serra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Hajdoše 3:1

87e minuut.
Erjavec is nu in balbezit. Erjavec geeft de bal voor. Inworp. Blanco met de inworp. Soler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstream 42%, Hajdoše 58%.
ekstream - Hajdoše 3:1