Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slabi Prodajalci NK Idrje
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 26.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Boček passt de bal zonder na te denken. Trubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec is nu in balbezit. Boček onderschept slim de pass. Boček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kastelic onderschept slim de pass. Zavrl is nu in balbezit. Murn rent richting de bal. Murn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - NK Idrje 0:1

29e minuut.
Lavrih rent richting de bal. Lavrih geeft een lange en hoge pass. Zavrl kopt de bal weg. Murn is nu in balbezit. Murn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kostanjevec is nu in balbezit. Boček onderschept slim de pass. Trubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slabi Prodajalci 55%, NK Idrje 45%.
Slabi Prodajalci - NK Idrje 0:1

49e minuut.
Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Paver rent richting de bal. Kotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Mariborec is nu in balbezit. Mariborec geeft de bal voor. Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mlinar is nu in balbezit. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl passt de bal in één keer door. Murn rent richting de bal. Murn draait met de bal, schiet en ... Potočnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Lavrih kopt de bal weg. Zavrl rent richting de bal. Kastelic rent richting de bal. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - NK Idrje 0:2

71e minuut.
Murn is nu in balbezit. Kotnik begaat een overtreding. Murn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mariborec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Majcen controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kostanjevec passt de bal zonder na te denken. Kastelic rent richting de bal. Kastelic passt de bal in één keer door. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Abram rent richting de bal. Murn verovert de bal door een tackle van achteren. Murn probeert naar een medespeler te passen. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl schiet op doel. Potočnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Oz rent richting de bal. Kostanjevec onderschept slim de pass. Kostanjevec geeft de bal voor. Pintar is nu in balbezit. Pintar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slabi Prodajalci 62%, NK Idrje 38%.
Slabi Prodajalci - NK Idrje 0:2