Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK PATRIOTI ekstream
B Tactiek Wing
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
44.5 gemiddelde waardering 67.6
adequate Schieten outstanding
good Passen outstanding
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Silva controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Černe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 0:1

7e minuut.
Beting speelt de bal door. Bukovnik rent richting de bal. Bukovnik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Süleymanov de bal onder controle te krijgen. Erjavec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK PATRIOTI - ekstream 1:1

10e minuut.
Cankar probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Pawlaczyk met de inworp. Oglocki geeft een lange en hoge pass. Lavrih werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:2

14e minuut.
Giavon is nu in balbezit. Giavon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Randacciu de bal onder controle te krijgen. Giavon geeft een hoge lob. Silva springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oglocki rent richting de bal. Oglocki passt de bal zonder na te denken. Giavon met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Lavrih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Leković is nu in balbezit. Lisota onderschept slim de pass. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:3

25e minuut.
Oglocki met een sublieme pass. Erjavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Erjavec geeft een lange en hoge pass. Lisota rent richting de bal. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:4

32e minuut.
Giavon is nu in balbezit. Giavon geeft de bal voor. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Lavrih probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:5

38e minuut.
Balabanović heeft problemen om de bal te vangen. Giavon rent richting de bal. Giavon geeft de bal voor. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Lavrih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Randacciu de bal. Giavon met een sublieme pass. Oglocki geeft een lange en hoge pass. Lisota springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk speelt de bal door. Lisota is nu in balbezit. Lisota schiet op doel. Lavrih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cankar de bal. Lisota verovert de bal door een tackle van achteren. Lisota draait met de bal, schiet en ... Lavrih werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 61%, ekstream 39%.
NK PATRIOTI - ekstream 1:6

48e minuut.
Leković kopt de bal weg. Bukovnik heeft problemen om de bal te vangen. Lisota onderschept slim de pass. Lisota haalt uit met een fantastische trap. Lavrih werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:7

50e minuut.
Oglocki met een sublieme pass. Giavon is nu in balbezit. Giavon passt de bal in één keer door. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Erjavec onderschept slim de pass. Erjavec met een sublieme pass. Daar is Oglocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giavon is nu in balbezit. Giavon geeft een hoge lob. Lavrih bokst de bal weg.

56e minuut.
Oglocki rent richting de bal. Oglocki probeert naar een medespeler te passen. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:8

58e minuut.
Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczyk passt de bal met de wreef. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:9

66e minuut.
Giavon is nu in balbezit. Randacciu rent richting de bal. Giavon verovert de bal door een tackle van achteren. Giavon geeft een lange en hoge pass. Lisota springt en kopt de bal. Lavrih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cankar rent richting de bal. Cankar geeft een lange en hoge pass. Pawlaczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczyk geeft een hoge lob. Silva rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giavon zal de hoekschop nemen. Lavrih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lisota springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:10

82e minuut.
Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk probeert naar een medespeler te passen. Lisota rent richting de bal. Lisota draait met de bal, schiet en ... Lavrih maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:11

89e minuut.
Giavon met een snelle inworp. Oglocki speelt de bal door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Lavrih maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 1:12

90e minuut.
Cankar speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlaczyk met de inworp. Oglocki probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczyk geeft een hoge lob. Lavrih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 65%, ekstream 35%.
NK PATRIOTI - ekstream 1:12