Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nesramni Hašišarji NK Slov.Bistrica
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Padežnik verovert de bal door een tackle van achteren. Cvelfer rent richting de bal. Hudobir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cvelfer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocjančič legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

11e minuut.
Padežnik rent richting de bal. Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. Draksler onderschept slim de pass. Padežnik is nu in balbezit. Padežnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Draksler geeft een lange en hoge pass. Ramšak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bowie. Bowie krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bernik probeert naar een medespeler te passen. Draksler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padežnik. Padežnik krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Hudobir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlin rent richting de bal. Pavlin passt de bal in één keer door. Katanec is nu in balbezit. Katanec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Bernik verovert de bal door een tackle van achteren. Bernik passt de bal zonder na te denken. Burja rent richting de bal. Kocjančič onderschept slim de pass. Kocjančič schiet op doel. Korošec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ramšak met een snelle inworp. Pavlin heeft problemen om de bal te vangen. Klobucar met een sublieme pass. Katanec is nu in balbezit. Katanec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nesramni Hašišarji - NK Slov.Bistrica 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nesramni Hašišarji 42%, NK Slov.Bistrica 58%.
Nesramni Hašišarji - NK Slov.Bistrica 1:0

56e minuut.
Bernik probeert de bal aan de voet te houden. Katanec is nu in balbezit. Bernik onderschept slim de pass. Pavlin rent richting de bal. Pavlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hudobir controleert de bal met de borst. Hudobir passt de bal in één keer door. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin is nu in balbezit. Pavlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Padežnik kopt de bal weg. Daar is Hudobir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudobir probeert naar een medespeler te passen. Pavlin is nu in balbezit. Pavlin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bowie is nu in balbezit. Hudobir onderschept slim de pass. Hudobir probeert naar een medespeler te passen. Kocjančič is nu in balbezit. Kocjančič haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nesramni Hašišarji 38%, NK Slov.Bistrica 62%.
Nesramni Hašišarji - NK Slov.Bistrica 1:0