Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prebrisani Vodovodarji Navadni Fazani
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Brezovar met een sublieme pass. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam verovert de bal door een tackle van achteren. Adam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - Navadni Fazani 1:0

11e minuut.
Lopata heeft problemen om de bal te vangen. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Knap ... Strafschop! Agic raakt geblesseerd tijdens het duel. Lopata zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prebrisani Vodovodarji - Navadni Fazani 1:1

16e minuut.
Brezovar is nu in balbezit. Mlakar begaat een overtreding. Brezovar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Mlakar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetrih zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adam maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Koren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koren met de inworp. Lopata is nu in balbezit. Lopata geeft de bal voor. Hvalec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agic is nu in balbezit. Agic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - Navadni Fazani 1:2

31e minuut.
Knap geeft een lange en hoge pass. Inworp. Agic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koren geeft de bal voor. Agic heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vetrih verovert de bal door een tackle van achteren. Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Agic passt de bal met de wreef. Lopata rent richting de bal. Lopata schiet op doel. Hvalec bokst de bal weg.

38e minuut.
Krajnc geeft de bal voor. Vrabec rent richting de bal. Vrabec geeft een lange en hoge pass. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prebrisani Vodovodarji 59%, Navadni Fazani 41%.
Prebrisani Vodovodarji - Navadni Fazani 1:2

53e minuut.
Hrovatin rent richting de bal. Hrovatin probeert naar een medespeler te passen. Glavnik rent richting de bal. Adam verovert de bal door een tackle van achteren. Adam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knap zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vetrih speelt de bal door. Adam rent richting de bal. Adam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prebrisani Vodovodarji - Navadni Fazani 2:2

66e minuut.
Klungelig pakt Mlakar de bal. Brezovar verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovar speelt de bal door. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vetrih is nu in balbezit. Vetrih geeft een lange en hoge pass. Adam rent richting de bal. Adam haalt uit met een fantastische trap. Pečnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prebrisani Vodovodarji - Navadni Fazani 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prebrisani Vodovodarji 39%, Navadni Fazani 61%.
Prebrisani Vodovodarji - Navadni Fazani 3:2