Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Težki Policisti Mehki Velikani
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Mariborec geeft de bal voor. Inworp. Zidanšek met een snelle inworp. Knap is nu in balbezit. Knap draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vetrih krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Policisti - Mehki Velikani 1:0

15e minuut.
Resnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblak passt de bal zonder na te denken. Kmetec is nu in balbezit. Kmetec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Mrak de bal onder controle te krijgen. Knap is nu in balbezit. Knap passt de bal zonder na te denken. Vetrih is nu in balbezit. Vetrih draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Policisti - Mehki Velikani 2:0

23e minuut.
Mariborec speelt de bal door. Brezovar rent richting de bal. Brezovar geeft de bal voor. Lah probeert de bal met de borst te controleren. Lah haalt uit met een fantastische trap. Korošec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Policisti - Mehki Velikani 3:0

28e minuut.
Inworp. Mariborec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadek is nu in balbezit. Sadek geeft de bal voor. Kmetec krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Jug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrak rent richting de bal. Hrovat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hrovat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Policisti 48%, Mehki Velikani 52%.
Težki Policisti - Mehki Velikani 3:0

53e minuut.
Hrovat is nu in balbezit. Jug verovert de bal door een tackle van achteren. Jug passt de bal zonder na te denken. Kmetec is nu in balbezit. Kmetec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Sadek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jug is nu in balbezit. Hrovat begaat een overtreding. Hrovat krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Jug raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cvelfer geeft een hoge lob. Zidanšek kopt de bal weg. Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. Knap draait met de bal, schiet en ... Korošec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Policisti - Mehki Velikani 4:0

77e minuut.
Veznik rent richting de bal. Bowie onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veznik geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kmetec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Policisti 44%, Mehki Velikani 56%.
Težki Policisti - Mehki Velikani 4:0