Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prijazni Lisjaki Real Mat
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ravbar is nu in balbezit. Ravbar geeft een lange en hoge pass. Kmetec kopt de bal weg. Petelinek rent richting de bal. Petelinek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Repnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oblak komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Zupanc geeft de bal voor. Bobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kancler. Kancler krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Krajnc geeft een hoge lob. Lorbek is nu in balbezit. Lorbek geeft een hoge lob. Furlan is nu in balbezit. Furlan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Furlan speelt de bal door. Karantic rent richting de bal. Tomažič is nu in balbezit. Karantic verovert de bal door een tackle van achteren. Karantic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prijazni Lisjaki 45%, Real Mat 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prijazni Lisjaki - Real Mat 0:0

46e minuut.
Veznik met een snelle inworp. Skalar heeft problemen om de bal te vangen. Sraka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sraka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Prijazni Lisjaki - Real Mat 1:0

53e minuut.
Tomažič speelt de bal door. Sraka is nu in balbezit. Sraka probeert naar een medespeler te passen. Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prijazni Lisjaki - Real Mat 2:0

63e minuut.
Lorbek is nu in balbezit. Tomažič onderschept slim de pass. Tomažič met een sublieme pass. Karantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Karantic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prijazni Lisjaki - Real Mat 2:1

67e minuut.
Tomažič met een sublieme pass. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sraka verovert de bal door een tackle van achteren. Sraka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prijazni Lisjaki - Real Mat 3:1

70e minuut.
Tomažič verovert de bal door een tackle van achteren. Karantic is nu in balbezit. Bobnar rent richting de bal. Karantic is nu in balbezit. Karantic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hribar trapt de bal weg. Sraka probeert naar een medespeler te passen. Petelinek is nu in balbezit. Petelinek draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Zupanc de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prijazni Lisjaki 38%, Real Mat 62%.
Prijazni Lisjaki - Real Mat 3:1