Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nemoralni Vojaki NK ZGornja Šiška
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Krepek speelt de bal door. Koren rent richting de bal. Gregorčič is nu in balbezit. Koren verovert de bal door een tackle van achteren. Koren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Metelko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mihelič met de inworp. Hvalec rent richting de bal. Hvalec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zidanšek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trdin komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Breznik speelt de bal door. Krepek rent richting de bal. Krepek met een sublieme pass. Sever is nu in balbezit. Sever draait met de bal, schiet en ... Sotlar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nemoralni Vojaki - NK ZGornja Šiška 0:1

23e minuut.
Koren is nu in balbezit. Trdin verovert de bal door een tackle van achteren. Trdin speelt de bal door. Sever rent richting de bal. Sever draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Prestar verovert de bal door een tackle van achteren. Hvalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prestar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemoralni Vojaki 53%, NK ZGornja Šiška 47%.
Nemoralni Vojaki - NK ZGornja Šiška 0:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulaga met de inworp. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj passt de bal in één keer door. Trdin geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Mernik rent richting de bal. Trdin onderschept slim de pass. Trdin geeft de bal voor. Sever heeft problemen om de bal te vangen. Sever draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemoralni Vojaki 67%, NK ZGornja Šiška 33%.
Nemoralni Vojaki - NK ZGornja Šiška 0:1