Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zviti Peki Prebrisani Klovni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Dolenc met de inworp. Kalin rent richting de bal. Kalin geeft een lange en hoge pass. Rogan is nu in balbezit. Rogan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Adam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalin rent richting de bal. Kalin passt de bal in één keer door. Rogan rent richting de bal. Rogan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zviti Peki - Prebrisani Klovni 1:0

22e minuut.
Rogan rent richting de bal. Hren onderschept slim de pass. Hren speelt de bal door. Rudonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Rudonja is nu in balbezit. Petek is nu in balbezit. Rudonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Petek rent richting de bal. Petek schiet op doel. Bobnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rudonja rent richting de bal. Rudonja haalt uit met een fantastische trap. Bobnar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hren speelt de bal door. Gregorčič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič passt de bal zonder na te denken. Petek is nu in balbezit. Petek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zviti Peki 51%, Prebrisani Klovni 49%.
Zviti Peki - Prebrisani Klovni 1:0

54e minuut.
Daar is Kopitar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adam onderschept slim de pass. Adam probeert naar een medespeler te passen. Rogan rent richting de bal. Rogan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Adam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bogataj de bal. Bogataj geeft een lange en hoge pass. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zviti Peki - Prebrisani Klovni 2:0

75e minuut.
Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenc onderschept slim de pass. Dolenc geeft een hoge lob. Rogan rent richting de bal. Rogan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zviti Peki - Prebrisani Klovni 3:0

76e minuut.
Kuhar rent richting de bal. Kalin rent richting de bal. Kalin speelt de bal door. Rogan is nu in balbezit. Rogan haalt uit met een fantastische trap. Vodopivec bokst de bal weg.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adam geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Sever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan draait met de bal, schiet en ... Vodopivec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zviti Peki 42%, Prebrisani Klovni 58%.
Zviti Peki - Prebrisani Klovni 3:0