Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Težki Umetniki Južni Vitezi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Videčnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel verovert de bal door een tackle van achteren. Lešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel is nu in balbezit. Strel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kos kopt de bal weg. Klungelig pakt Golar de bal. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešnik is nu in balbezit. Lešnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strel heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kos passt de bal zonder na te denken. Pahor rent richting de bal. Pahor met een sublieme pass. Zorko rent richting de bal. Zorko haalt uit met een fantastische trap. Pirc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Videčnik probeert naar een medespeler te passen. Mariborec rent richting de bal. Zmagaj verovert de bal door een tackle van achteren. Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorko haalt uit met een fantastische trap. Pirc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Lešnik kopt de bal weg. Lopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel onderschept slim de pass. Strel haalt uit met een fantastische trap. Mariborec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Umetniki - Južni Vitezi 1:0

30e minuut.
Lešnik is nu in balbezit. Lešnik draait met de bal, schiet en ... Novak kopt de bal weg. Lešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Strel controleert de bal met de borst. Lešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešnik rent richting de bal. Lešnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl rent richting de bal. Kampl passt de bal met de wreef. Strel is nu in balbezit. Strel draait met de bal, schiet en ... Mariborec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Umetniki 38%, Južni Vitezi 62%.
Težki Umetniki - Južni Vitezi 1:0

50e minuut.
Mariborec speelt de bal door. Kos kopt de bal weg. Daar is Golar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strel rent richting de bal. Strel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Umetniki - Južni Vitezi 2:0

57e minuut.
Sapa kopt de bal weg. Daar is Kampl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorko maakt een afschuwelijke overtreding. Kampl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kampl kan niet meer verder spelen. Adrovic komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lešnik geeft een hoge lob. Lahovnik is nu in balbezit. Novak maakt een afschuwelijke overtreding. Novak krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hočevar met een sublieme pass. Sapa rent richting de bal. Mariborec onderschept slim de pass. Mariborec haalt uit met een fantastische trap. Pirc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Umetniki - Južni Vitezi 2:1

73e minuut.
Ulaga met de inworp. Rupnik rent richting de bal. Rupnik geeft een hoge lob. Strel is nu in balbezit. Strel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lešnik is nu in balbezit. Videčnik onderschept slim de pass. Lešnik begaat een overtreding. Lešnik krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Zmagaj is nu in balbezit. Zmagaj geeft de bal voor. Novak kopt de bal weg. Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Umetniki 49%, Južni Vitezi 51%.
Težki Umetniki - Južni Vitezi 2:1